Λονδίνο Ταξίδι στις πιο χριστουγεννιάτικες πόλεις της ευρώπης

Λονδίνο: Ταξίδι στις πιο χριστουγεννιάτικες πόλεις της Ευρώπης

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου φορά τα γιορτινά της από πολύ νωρίς και περιμένει, όπως κάθε χρόνο, τα εκατομμύρια των επισκεπτών που θα την επιλέξουν για τα Χριστούγεννα. Τα χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια, οι φωτισμένες της βιτρίνες και οι παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές της, την μεταμορφώνουν σε μια πραγματικά εκτυφλωτική πόλη με υπέροχη ατμόσφαιρα! Πόλη ιδανική για εορταστικό τουρισμό. Οι βιτρίνες βάζουν τα γιορτινά τους γεμίζοντας με γιορτινές φιγούρες και τα toy stores γεμίζουν με παιδιά, που τρέχουν να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη! Ποια είναι όμως τα μέρη που δεν πρέπει κανείς να χάσει σε μια επίσκεψή του στο Λονδίνο τις ημέρες των γιορτών; Ας τα εξερευνήσουμε!

Λονδίνο: Ταξίδι στις πιο χριστουγεννιάτικες πόλεις της Ευρώπης

Σε μια εορταστική επίσκεψη στο Λονδίνο, σίγουρα αξίζει να επισκεφθεί κανείς το θεματικό πάρκο Winter Wonderland στο Hyde Park. Ιδανικό για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Στους χώρους του θα βρείτε μαγικές εικόνες από παγωμένα παραμυθένια κάστρα, τσίρκο καθώς και μία γερμανική παραδοσιακή αγορά.

Δοκιμάστε μια βόλτα στα Harrods, στις φωτισμένες Οxford street, Regents street και Carnaby street που βρίσκονται γύρω από το σταθμό Piccadily Circus. Δοκιμάστε την τύχη σας στο πατινάζ στο Somerset House, ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της πόλης που υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για βόλτες στην εντυπωσιακή πίστα του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας σερβίρονται ζεστά ροφήματα και τις νύχτες παίζουν μουσική οι πιο γνωστοί dj’s.

Από τις αρχές του Νοεμβρίου, η αγορά του Covent Garden σας χαρίζει ένα γιορτινό πανηγύρι. Εκεί θα βρείτε το ψηλότερο δένδρο της περιοχής που φτάνει στα 60 πόδια ύψος. Το πιο εντυπωσιακό όμως του όλου event είναι αυτό που ξετρελαίνει και τα μικρά παιδιά. Μία εξέδρα με ένα τεραστίων διαστάσεων με έναν φωτισμένο τάρανδο. Στημένη ακριβώς δίπλα στο μεγάλο έλατο, κλέβει τα βλέμματα και τις καρδιές των μικρών!

Τα Χριστούγεννα είναι για όλους μία γιορτή αγάπης. Για τον λόγο αυτό, είναι ιδανική για τα παιδιά. Το Λονδίνο τις γιορτές είναι ο ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους, για πραγματικά αξέχαστες γιορτινές ημέρες!

Βρείτε τις προσφορές του Ekdromi.gr για το Λονδίνο εδώ!

About Ekdromi.gr