Εθνική Τράπεζα

Μεγάλη προσφορά από το ekdromi.gr και την Εθνική Τράπεζα

Το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συνεχίζει τις μεγάλες του εκπλήξεις και τον Αύγουστο! Τώρα, για όλους εσάς που χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, οι προσφορές του ekdromi.gr γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές! Από τις 19 μέχρι και 31 Αυγούστου, με κάθε αγορά προσφοράς που πραγματοποιείται με κάρτα της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο, αλλά και 4 πόντους για κάθε 1€ αγορών! Μη χάνετε την ευκαιρία, με το πρόγραμμα προσφορών του ekdromi.gr με την Εθνική Τράπεζα, η συνολική έκπτωση αγγίζει το 67%. Όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα τα βρείτε εδώ!

Μεγάλη προσφορά ekdromi.gr και Εθνικής Τράπεζας

Η μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο και τα 4 πόντοι για κάθε 1€ αγορών σε συνδυασμό με τις ήδη μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που βρίσκετε στο ekdromi.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε την κράτησή σας με μια συνολική έκπτωση που, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει και το 67%. Με λίγα λόγια, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια υπέροχη Αυγουστιάτικη εξόρμηση με εξαιρετικά χαμηλό κόστος! Και η προσφορά δεν αφορά μόνο τις προσφορές ξενοδοχείων του Αυγούστου. Ακόμα και αν έχετε ήδη κλείσει την καλοκαιρινή σας εξόρμηση, μπορείτε να οργανώσετε από τώρα μια mini απόδραση τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του ekdromi.gr και της Εθνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας κάρτα Εθνικής Τράπεζας σε οποιαδήποτε από τις προσφορές που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Προορισμοί

Με την καλοκαιρινή Προσφορά του ekdromi.gr και της Εθνικής Τράπεζας σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε υπέροχα ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Για τον Αύγουστο αλλά και το Φθινόπωρο. Βρείτε τους ομορφότερους νησιωτικούς και παραθαλάσσιους προορισμούς και κάντε ένα αξέχαστο ταξίδι. ΣαντορίνηΧαλκιδική, Σκόπελος, Πελοπόννησος, Ζάκυνθος και Κέρκυρα, είναι μόνο μερικα από τα μέρη που μπορείτε να επιλέξετε και να κερδίσετε μια διανυκτέρευση δωρεάν!

Και μην ξεχνάτε πως η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε εποχή θελήσετε να ταξιδέψετε! Αρκεί η κράτηση να πραγματοποιηθεί το διάστημα 19 με 31 Αυγούστου που ισχύει η προσφορά.

Οι επιλογές σας πάντως δεν περιορίζονται μόνο στον προορισμό. Μέσα στις προσφορές του ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε πολυτελή 5άστερα που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, αλλά και μικρά boutique καταλύματαμε ιδιαίτερο στυλ. Με λίγα λόγια, μέσα από το την προσφορά του ekdromi.gr και της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Μην περιμένετε άλλο λοιπόν, μπείτε σήμερα στο ειδικό section του ekdromi.gr με τις προσφορές και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

About Ekdromi.gr