Ναύπλιο

Ναύπλιο – διαχρονική ομορφιά για όλες τις εποχές

Εσείς ποια εποχή προτιμάτε να επισκέπτεστε το Ναύπλιο; Σίγουρα αν ρωτήσουμε 100 ανθρώπους, οι απαντήσεις που θα λάβουμε θα είναι πολλές. Πράγμα που καθόλου τυχαίο δεν είναι καθώς η ομορφιά αυτής της υπέροχης πόλης ταιριάζει με όλες τις εποχές του χρόνου. Η κλασική και διαχρονική ομορφιά του Ναυπλίου, οι ιστορία του που αναδύεται μέσα από κάθε στενό του, αλλά και οι χαλαρωτικές βόλτες που μπορεί να κάνει κάποιος στην υπέροχη Ακροναυπλιά, το καθιστούν ως έναν από τους ομορφότερους και πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της χώρας.

Το Ναύπλιο και η διαχρονική ομορφιά του

Η Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

Η Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

Πρόκειται για έναν παραδοσιακό προορισμό, ο οποίος όμως δεν παύει να εξελίσσεται και να ανανεώνεται. Μια βόλτα στην πλατεία Συντάγματος θα σας πείσει. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας σε κάποιο από τα bar και cafe που θα βρείτε. Αν προτιμάτε κάτι πιο ρομαντικό, η Ακροναυπλιά σίγουρα να σας ανταμείψει. Αν πάλι σας αρέσει να γνωρίζετε την ιστορία, τότε σίγουρα το Κάστρο του Παλαμιδίου θα σας φανεί υπέροχο. Δεν είναι μόνο τα 999 σκαλιά που θα κληθείτε να ανεβείτε, είναι και η μοναδική θέα που απλόχερα σας χαρίζει όσο πλησιάζετε την κορυφή του. Εκεί, σας περιμένει επίσης και η, πασίγνωστη, φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Σε κάθε περίπτωση οι λόγοι που το Ναύπλιο είναι όμορφο χειμώνα – καλοκαίρι είναισίγουρα πολλοι. Κρατά τη ζεστασιά μιας όμορφης πόλης το χειμώνα, αλλά μας προσφέρει και τη θάλασσα το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο ένας συνδυασμός που σπάνια βρίσκει κανείς.

Ναύπλιο – Προσφορές Ξενοδοχείων

Το Grande Bretagne Hotel στο Ναύπλιο

Το Grande Bretagne Hotel στο Ναύπλιο

Αν τελικά πάρετε την απόφαση να περάσετε λίγες ημέρες στο Ναύπλιο αυτόν τον χειμώνα, οι προσφορές του ekdromi.gr είναι πραγματικά πολλές αλλά και μοναδικές. 5 υπέροχα ξενοδοχεία, με ιδιαίτερο χαρακτήρα σας περιμένουν. 5 ξενοδοχεία που το καθένα από αυτά διαθέτει τη δικιά του ιστορία και σας προσκαλούν να την γνωρίσετε και εσείς. Παλιά αρχοντικά μεγάλης ιστορικής αξίας, ανακαινισμένα με σεβασμό στην παράδοση και τον τοπική αρχιτεκτονική, ξενοδοχεία που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενώ ταυτόχρονα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Αλήθεια, υπάρχει πιο όμορφη εμπειρία από το να μένεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον;

Δείτε τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για το Ναύπλιο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.