ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή ekdromi.gr

Ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή από το ekdromi.gr

Ανέκαθεν, η σκέψη των διακοπών μας αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία για όλους. Η επιλογή του προορισμού, το μέσο μεταφοράς, το ξενοδοχείο, τα αξιοθέατα, οι ημέρες που έχουμε μπροστά μας να ανακαλύψουμε νέα μέρη και φτιάξουμε καινούριες αναμνήσεις είναι διαδικασίες που μας γεμίζουν με χαρά και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Πάντα όμως η δεύτερη σκέψη αφορά τα έξοδα. Το συνολικό budget που θα κληθούμε να δαπανήσουμε για να περάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ημέρες της ξεκούρασής μας. Και όπως είναι λογικό, πάντα την περίοδο του καλοκαιριού παρασυρόμαστε σε επιπλέον έξοδα από αυτά που έχουμε αρχικά προγραμματίσει.

Ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή

Το ekdromi.gr έχει μια νέα κατηγορία, μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ξενοδοχεία τα οποία προσφέρουν πλήρη διατροφή. Μέσα στο συνολικό κόστος διαμονής, και με τις μοναδικές προσφορές που μόνο το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει για εσάς, μπορείτε να απολαύσετε πρωινό, μεσημεριανό αλλά και βραδινό μέσα στο ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας έτσι μοναδικά πιάτα αλλά και ξενοιάζοντας ταυτόχρονα από το άγχος των επιπλέον εξόδων!

Υπέροχες γευστικές δημιουργίες από τους chefs των εστιατορίων των ξενοδοχείων μας, τα οποία σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία πιάτων που είναι ικανά να καλύψουν ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών και να πείσουν ακόμα και τους πιο εκλεκτούς γευσιγνώστες, πρωί, μεσημέρι, αλλά και βράδυ. Με υπέροχες προτάσεις στον μπουφέ του κάθε ξενοδοχείου, με θέα την πισίνα ή την παραλία.

4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος

Το τεσσάρων αστέρων Karma Porto Paros Hotel. Ένα από τα ξενοδοχεία πλήρους διατροφής του ekdromi.gr

Τις προσφορές ξενοδοχείων με πλήρη διατροφή του ekdromi.gr μπορείτε να τις βρείτε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όσοι αγαπάτε τις Κυκλάδες, μπορείτε να αποκτήσετε προσφορές για Τήνο και Πάρο, αλλά και με τη μοναδική 8ήμερη κρουαζιέρα η οποία επισκέπτεται 13 διαφορετικούς προορισμούς! Παράλληλα, προσφορές πλήρους διατροφής προσφέρονται και για ξενοδοχεία στο Ρίο, στο Καρπενήσι αλλά και στην Πρέβεζα!

Blue Sun Κρουαζιέρα

Αξέχαστη 8ήμερη κρουαζιέρα με 13 προορισμούς! Αποκλειστικά στο ekdromi.gr με έκπτωση 20%

Βρείτε όλες τις προσφορές σε Ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή εδώ!

About Ekdromi.gr