πιο δημοφιλείς προορισμοί

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του ekdromi.gr – μέρος 2

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα για τα μέρη που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του ekdromi.gr, αυτά δηλαδή που είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί, έχουμε να εξερευνήσουμε ακόμα μερικές πανέμορφες περιοχές της χώρας. Μετά την υπέροχη Χαλκιδική και την ανεξάντλητη Πελοπόννησο, σειρά έχουν εξίσου μαγευτικοί προορισμοί που σίγουρα θα αποτελέσουν για εσάς πηγή έμπνευσης για το επόμενό σας, μικρό ή μεγάλο, ταξίδι. Πάμε λοιπόν να τους ανακαλύψουμε

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του ekdromi.gr

Πιερία

Πιερία

Πιερία

Η ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, αποτελεί έναν, σπάνιας ομορφιάς, προορισμό που έχει πραγματικά πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. Η Ολυμπιακή ακτή, οι όμορφες παραλίες του Πλαταμώνα αλλά και το γραφικό Λιτόχωρο. Όλα, κάτω από τη σκιά του επιβλητικού Ολύμπου. Η ομορφιά της Πιερίας δεν εξαντλείται σε ένα ή δύο μέρη. Κάθε σημείο και κάθε χωριό, έχει κάτι διαφορετικό να πει στον επισκέπτη. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να εξερευνήσει ένα πραγματικά υπέροχο μέρος, που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα, το γαλάζιο με το πράσινο, και ζήστε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος

Το γνωστό σε όλους “Φιόρο του Λεβάντε“. Ένα από τα επτά πανέμορφα νησιά του Ιονίου που διαθέτει, εκτός των άλλων, την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία του κόσμου, το “Ναυάγιο“. Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για τη Ζάκυνθο, πρέπει να έχουμε σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις μας. το μάτι δεν χορταίνει το απέραντο γαλάζιο, οι μουσικές δημιουργούν πάντα μια ατμόσφαιρα ρομαντική. Η γεύση εξερευνά νέες γαστρονομικές δημιουργίες και το άρωμα των λουλουδιών μας συντροφεύει στις βραδυνές μας βόλτες. Αποτελεί πραγματικά μια εμπειρία αισθήσεων που κανέναν δεν αφήνει ασυγκίνητο.

Κέρκυρα

Κέρκυρα

Κέρκυρα

Συνεχίζοντας τη βόλτα στο Ιόνιο, θα ήταν πραγματικά άδικο να αφήσουμε έξω τη μεγάλη κυρία του, την κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα. Ένα νησί που είναι υπέροχο όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά όμως το καλοκαίρι, φοράει τα καλά της και μας υποδέχεται με μια πανδαισία χρωμάτων. Τα γαλαζοπράσινα νερά συνδυάζονται άψογα με το φυσικό πλούτο αλλά και τη μοναδική κουλτούρα του νησιού και δημιουργούν ένα κράμα εμπειριών που απογειώνει τις αισθήσεις. Όταν αναφερόμαστε στην Κέρκυρα, τα πολλά λόγια είναι πραγματικά περιττά.

Ρόδος

Ρόδος

Ρόδος

Μεταφερόμαστε στο απέναντι άκρο του χάρτη και προσγειωνόμαστε στην κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου αυτή τη φορά. Τη Ρόδο. Το νησί των ιπποτών, με τον κοσμοπολίτικο αέρα μας καλωσορίζει με τον μοναδικό του τρόπο και μας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές που συνδυάζουν τα πάντα. Από σμαραγδένιες παραλίες, ατελείωτες βόλτες στα στενά του αλλά και ξεχωριστά σημεία ενδιαφέροντος και μνημεία. Άλλωστε, χρόνια τώρα, η Ρόδος, ξέρει καλά τον τρόπο να κλέβει τις εντυπώσεις!

About Ekdromi.gr