πάσχα στην πιερία

Πάσχα στην Πιερία – Παραλία Κατερίνης

Είναι γνωστό πως η ευρύτερη περιοχή της Πιερίας διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα! Πόλεις, χωριά και προορισμοί που έχουν τη δική τους ξεχωριστή ομορφιά. Μέρη που προσφέρονται τόσο για εξορμήσεις το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Κατερίνη, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή, Πλαταμώνας και πολλά ακόμα σημεία, είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μέρη της Πιερίας. Τοποθεσίες που συνδυάζουν άψογα τη θάλασσα με το βουνό, το γαλάζιο με το πράσινο και δημιουργούν μοναδικές εικόνες και συναισθήματα. Στιγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη. Ειδικά για φέτος το Πάσχα, η Πιερία αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό! Και όπως πάντα, το ekdromi.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για ένα αξέχαστο Πάσχα στην Πιερία.

Πάσχα στην Πιερία – Παραλία Κατερίνης

Το Mediterranean Princess Hotel στην Κατερίνη

Το Mediterranean Princess Hotel στην Κατερίνη

Η Κατερίνη, είναι μια πανέμορφη πόλη την οποία αξίζει κανείς να ανακαλύψει! Να την περπατήσει, να κάνει τις βόλτες του στα γραφικά της στενά.  Να χαλαρώσει και να ξαποστάσει σε ένα από τα πολλά cafe και bar της. Παράλληλα, η Κατερίνη αποτελεί και ορμητήριο για τις πολλές κοντινές εκδρομές που μπορεί να κάνει κάποιος στα παραθαλάσσια και ορεινά χωριά της περιοχής. Στην πόλη της Κατερίνης το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τρεις μοναδικές προσφορές για τις ημέρες του Πάσχα!

Ξεκινάμε με το (τεσσάρων αστέρων) Danai Hotel & Spa, ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχεία της περιοχής, όπου εκτός από την ομορφιά του τοπίου και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και στο spa. Παράλληλα, το ιδανικό για οικογένειες Ammos Beach Hotel, παρέχει μια σειρά ανέσεων και που, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, είναι ικανά να κάνουν το φετινό σας Πάσχα, αξέχαστο! Τέλος, το Mediterranean Princess Hotel, ένα πραγματικά κομψό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, διαθέτει ό,τι χρειάζεται ακόμα και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. 75 πολυτελή δωμάτια περιμένουν να σας φιλοξενήσουν τις ημέρες του Πάσχα, προσφέροντάς σας ό,τι χρειάζεται για να γίνει το φετινό σας Πάσχα στην Πιερία πραγματικά μοναδικό!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.