Σαντορίνη

Πασχαλινές Αποδράσεις

Και να που φτάσαμε στο τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου και πλέον η γιορτή της Ανάστασης είναι πιο κοντά μας. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεγάλες γιορτές στη χώρα μας, το Άγιο Πάσχα και η ημέρα της Ανάστασης είναι από τις εορτές αυτές που τα ευχάριστα συναισθήματα κορυφώνονται προς το τέλος των ημερών τους. Έτσι αφήνουν μια γλυκιά γεύση ακόμα και όταν ολοκληρωθούν καθώς, με τη λήξη των εορτών, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Παράλληλα, η γιορτή της Ανάστασης συνήθως πραγματοποιείται με καλό καιρό. Κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ακόμα περισσότερο τη διάθεση να ταξιδέψουμε μακριά από την πόλη. Να γνωρίσουμε το πώς γιορτάζουν τις ημέρες αυτές σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Το ekdromi.gr έχει, και φέτος, εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές για τις Πασχαλινές αποδράσεις μας. Με μια τεράστια ποικιλία τόσο σε προορισμούς, όσο και σε τύπους ξενοδοχείων που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Πασχαλινές Αποδράσεις με πλοίο

Από τη στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση για Πασχαλινή εξόρμηση, το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση και χρόνος. Διάθεση για να βρεθεί ο κατάλληλος προορισμός που ταιριάζει στην οικογένεια, ζευγάρι ή παρέα, και φυσικά χρόνος για να εξερευνήσει κανείς όλες τις προτάσεις του ekdromi.gr .Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτή τη στιγμή μέσα στο site υπάρχουν περισσότερες από 70 προσφορές, ειδικά φτιαγμένες για τις ημέρες του Πάσχα.

Είστε από αυτούς που θεωρείτε το Πάσχα ως προπομπό του καλοκαιριού; Τότε μια από τις προτάσεις μας για εκδρομή σε νησί σας ταιριάζει απόλυτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο από τα νησιά μας σας ταιριάζει καλύτερα. Η μαγική θέα της Σαντορίνης, ο κοντινός Πόρος ή τα νησιά του Ιονίου με τις μοναδικές μας προσφορές σε Λευκάδα, Ζάκυνθο αλλά και Κέρκυρα με τις ξεχωριστές παραδόσεις της. Η κοσμοπολίτικη και κλασική Ρόδος δεν θα μπορούσε να λείπει, ούτε η Τήνος με τη θρησκευτική της παράδοση.

Πασχαλινές Αποδράσεις με αυτοκίνητο

Σε περίπτωση που σας εξυπηρετεί καλύτερα η μετακίνηση με αυτοκίνητο, και εδώ οι προτάσεις μας είναι πολλές. Το Πάσχα είναι ξεχωριστό στην Πελοπόννησο, μέσα στο κάστρο της Μονεμβασιάς, στους ιστορικούς χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας, στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο ή την υπέροχη Πάτρα. Για εσάς που προτιμάτε να κινηθείτε προς τα βόρεια, τα επιβλητικά Μετέωρα με τα μοναστήρια τους αποτελούν μια μοναδική επιλογή, όπως και οι πασχαλινές παραδόσεις στα χωριά του Ολύμπου, κάτω από την κατοικία των θεών. Το Πήλιο επίσης που συνδυάζει την ξεχωριστή γραφικότητά του με τις υπέροχές του γεύσεις. Οι προορισμοί της Ηπείρου, Ζαγοροχώρια, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Συρράκο, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα

Σας κουράσαμε. Και αναφέραμε μόνο μερικούς από τους προορισμούς που το ekdromi.gr έχει να σας προτείνει.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Η Ελλάδα είναι υπέροχη και μας περιμένει να την ανακαλύψουμε. Τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τις Πασχαλινές αποδράσεις μας θα τις βρείτε εδώ! 

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.