Τριήμερο Πρωτομαγιάς στη Ζάκυνθο

Τριήμερο Πρωτομαγιάς στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου. Είναι γνωστό για τις εκπληκτικές παραλίες του, την πλούσια ιστορία, τα σπουδαία αξιοθέατα και την έντονη νυχτερινή ζωή. Ενώ η Ζάκυνθος είναι ένας δημοφιλής προορισμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η άνοιξη είναι επίσης μια εξαιρετική εποχή για να την επισκεφθείτε. Το νησί έχει λιγότερο κόσμο, ο καιρός είναι ήπιος και υπάρχουν πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε. Από την εξερεύνηση της φυσικής ομορφιάς του νησιού μέχρι την εκμάθηση της πλούσιας ιστορίας του, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε κατά την επίσκεψή σας στη Ζάκυνθο την άνοιξη. Είτε είστε λάτρης της φύσης, της ιστορίας ή της περιπέτειας, σίγουρα θα βρείτε κάτι να αγαπήσετε σε αυτό το εκπληκτικό νησί. Απολαύστε ένα αξέχαστο τριήμερο Πρωτομαγιάς στη Ζάκυνθο με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων μέσα από το Ekdromi.gr.

Τριήμερο Πρωτομαγιάς στη Ζάκυνθο – Προσφορές ξενοδοχείων

Exotica Hotel & Spa

Exotica Hotel & Spa
Τριήμερο Πρωτομαγιάς στη Ζάκυνθο
Exotica Hotel & Spa

Το Exotica Hotel & Spa βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Καλαμακίου. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για την ειδυλλιακή του τοποθεσία μιας και βρίσκεται μπροστά από μια ατελείωτη χρυσή αμμώδη παραλία που είναι διάσημη για τις επισκέψεις της χελώνας Carretta που γεννάει εκεί τα αυγά της. Είτε αναζητάτε ένα τριήμερο γεμάτο περιπέτεια, οικογενειακές διακοπές ή μία χαλαρωτική ρομαντική απόδραση το Exotica Hotel & Spa είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε.

Zante Plaza Hotel

Zante Plaza Hotel
Zante Plaza Hotel

Το Zante Plaza Hotel βρίσκεται στον Λαγανά Ζακύνθου. Αποτελείται από 3 κτηριακά συγκροτήματα και είναι χτισμένο μόλις 90μ από μια πανέμορφη παραλία. Η όμορφη διακόσμηση του και οι παροχές που προσφέρει το κάνουν ιδανικό προορισμό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια. Ζήστε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην πισίνα, στο σνακ μπαρ, στο εστιατόριο, στο Jacuzzi, στο υδρομασάζ κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο ξενοδοχείο Zante Plaza.

Zante Holidays Hotel

Zante Holidays Hotel
Zante Holidays Hotel

Το Zante Holidays Hotel βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία Καλαμακίου. Είναι ένα καινούργιο κτίριο φτιαγμένο με τα υψηλοτέρα πρότυπα όπου οι εγκαταστάσεις προσφέρουν πολυτέλεια και την αίσθηση του boutique hotel. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και προσφέρουν θέα στην πισίνα. Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στη Ζάκυνθο εδώ.

About Ekdromi.gr