Το 5* Montana Hotel & Spa

Πολυτελείς αποδράσεις το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που, παραδοσιακά, το μυαλό και η διάθεση αλλάζουν. Οι ιδέες και οι σκέψεις για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις φεύγουν από το γαλάζιο της θάλασσας και μεταφέρονται στο πράσινο του βουνού. Άλλωστε οι ορεινοί προορισμοί είναι στα καλύτερά τους και η θερμοκρασία είναι ό,τι πρέπει για να τους εξερευνήσουμε. Όμως υπάρχουν και αυτοί που θέλουν το κάτι παραπάνω από τη διαμονή τους. Που δεν τους αρκεί η ομορφιά ενός προορισμού και ένα καλό ξενοδοχείο. Είναι οι ταξιδιώτες που αναζητούν άνεση, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, χαλάρωση και περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Είναι, με λίγα λόγια, αυτοί που επιλέγουν τις Πολυτελείς Αποδράσεις το φθινόπωρο.

Πολυτελείς Αποδράσεις το φθινόπωρο

Στις φθινοπωρινές προτάσεις του Ekdromi.gr για ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων μπορεί κανείς να βρει μοναδικές προσφορές στα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Προσφορές που συνδυάζουν τόσο την ομορφιά του προορισμού, όσο και τις ανέσεις και το επίπεδο διαμονής του ξενοδοχείου. Προτάσεις διαμονής που προσφέρουν σάουνα, spa και πισίνα για στιγμές χαλάρωσης, δωμάτια με όλες τις ανέσεις, αλλα και αμέτρητες επιλογές σε δραστηριότητες. Και φυσικά αυτή η μοναδική εμπειρία διαμονής δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις. Ό,τι ζητά δηλαδή κανείς από μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Και μπορεί η διαμονή να είναι τόσο μαγική που να μην θέλετε να βγείτε από το ξενοδοχείο, πάντα όμως ο προορισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ταξιδιού. Και εδώ το Ekdromi.gr δεν στερείται προτάσεων, το αντίθετο μάλιστα. Πήλιο, Ναύπλιο, Ιωάννινα, Βόλος, Καρπενήσι και πολλά άλλα υπέροχα μέρη σας περιμένουν για τις πολυτελείς αποδράσεις σας. Είτε προτιμάτε να περάσετε τις μέρες σας σε μια μεγάλη πόλη, είτε σε ένα γραφικό χωριό, στο Ekdromi.gr θα βρείτε την πολυτελή προσφορά που ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις ανάγκες σας. Και μάλιστα σε μοναδική τιμή. Οι περισσότερες προσφορές μας περιλαμβάνουν εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 55%.

Μην περιμένετε άλλο λοιπόν. Οι Πολυτελείς Αποδράσεις το φθινόπωρο σας περιμένουν!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.