μύλος των ξωτικών

Ο μαγικός “Μύλος των Ξωτικών” στα Τρίκαλα επιστρέφει

Ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα, ο μαγικός κόσμος του «Μύλου των Ξωτικών» επιστρέφει. Προσαρμοσμένος στη νέα πραγματικότητα και τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες, ανοίγει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου 2021 έως 6 Ιανουαρίου 2022. Με ανανεωμένη διάθεση και πλούσια θεματολογία έρχεται να μοιράσει χαμόγελα και πολλές εκπλήξεις.

Στον παραμυθένιο κόσμο του “Μύλου των Ξωτικών” θα αφεθείτε και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Ξεφαντώστε και χορέψτε ένα ξέφρενο χορό στον πάγο στο Παγοδρόμιο του “Μύλου των Ξωτικών”, ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρομία στην Ελλάδα. Χαρείτε ατέλειωτα παιχνίδια στο εντυπωσιακότερο Fun Park στην Ελλάδα. Περιηγηθείτε στο παραμυθένιο κάστρο του Άη Βασίλη με την πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη αγορά με τα ξύλινα σπίτια, τις τοπικές γεύσεις και προϊόντα. Απολαύστε εντυπωσιακά γλυκίσματα στο Εργαστήρι Σοκολάτας όπου τα καλικαντζαράκια παρασκευάζουν τεράστιες πλάκες σοκολάτας και το Candy Express που είναι γεμάτο ζαχαρωτά και γλυκές εκπλήξεις. Μην  χάσετε την μοναδική εμπειρία που θα σας προσφέρει το Μουσείο των Μανιταριών, αλλά και το μανιτάρι που έφερε η Αλίκη από την χώρα των θαυμάτων για το Μύλο των Ξωτικών, μαζί με τις φοβερές πεταλούδες που με τα μοναδικά τους χρώματα και την ομορφιά τους θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Και φυσικά μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τις δωρεάν δράσεις που προσφέρει ο “Μύλος των Ξωτικών”.

Φέτος στον “Μύλο των Ξωτικών” οι Ιππότες μαζί με το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων, έρχονται να μας αφηγηθούν μια συγκινητική ιστορία και να μας μεταφέρουν ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Σε μια από τις παραμυθένιες τους ιστορίες, οι Ιππότες θα μας μιλήσουν για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και τους τρόπους που μπορούμε να προστατέψουμε το περιβάλλον. Για τον σκοπό αυτό οι Ιππότες των Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης θα ντυθούν στα πράσινα και θα προστατέψουν το κάστρο μας. 

Διαμονή από το Ekdromi.gr

Για την διαμονή σας κατά την επίσκεψη στο Μύλο των Ξωτικών μπορείτε να επιλέξετε την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα και τα εντυπωσιακά Μετέωρα που θα απογειώσουν ακόμα περισσότερο την ταξιδιωτική σας εμπειρία. Ανακαλύψτε τους μέσα από τις μοναδικές προσφορές του Ekdromi.gr.       

About Ekdromi.gr