προσφορές ξενοδοχείων στην καστοριά

Προσφορές Ξενοδοχείων στην Καστοριά

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις ομορφότερες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Η Καστοριά διαθέτει σίγουρα παραπάνω από έναν λόγους για να γοητεύσει τον επισκέπτη. Η όμορφη αρχιτεκτονική της, οι χαλαρωτικές βόλτες στο κέντρο της και οι υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες της, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Φυσικά όμως αυτό που κάνει την Καστοριά να ξεχωρίζει, είναι σίγουρα η πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα. Σήμα κατατεθέν της πόλης. Οι μήνες του φθινοπώρου αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσετε, ή να επισκεφθείτε ξανά αυτή την όμορφη γωνιά της Μακεδονίας. Ας ανακαλύψουμε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Καστοριά, από το Ekdromi.gr.

Προσφορές Ξενοδοχείων στην Καστοριά

Anastassiou Hotel

Το Anastassiou Hotel στην Καστοριά - Προσφορές ξενοδοχείων στην Καστοριά
Το Anastassiou Hotel στην Καστοριά

Το ξενοδοχείο Anastassiou βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, δίπλα στη λίμνη Ορεστιάδα. Είναι χτισμένο σε νεοκλασικό στυλ και πρόσφατα ανακαινισμένο σε όλους τους χώρους του. Υπόσχεται να σας χαρίσει, αξέχαστες στιγμές σε ένα ζεστό, ήσυχο και φιλικό περιβάλλον. Η απλότητα, η ευγένεια, το χαμόγελο και το ενδιαφέρον του προσωπικού του ξενοδοχείου, δημιουργούν μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα. Απολαύστε τον καφέ σας στη βεράντα του δωματίου σας, καθώς το βλέμμα σας θα ταξιδεύει πάνω από τα ήσυχα νερά της λίμνης. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό και οργανώστε την ξενάγησή σας στην Καστοριά και τις γύρω περιοχές.

Αρχοντικό Ωρολογόπουλου

Το Αρχοντικό Ωρολογόπουλου στην Καστοριά
Το Αρχοντικό Ωρολογόπουλου στην Καστοριά

Το παλιό αρχοντικό της οικογένειας Ωρολογόπουλου, που χτίστηκε τον 19ο αιώνα, απέκτησε και πάλι ζωή. Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα της περιοχής στην οδό Πηχεών. Το διώροφο αυτό κτήριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, δίπλα στην κεντρική πλατεία, έδωσε τη θέση του σε ένα πολυτελές boutique hotel. Παραμένοντας πιστό στην αρχική του μορφή, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 22 άτομα στα 9 ευρύχωρα δωμάτιά του (από 25 τ.µ.), που είναι όλα ντυμένα µε ξύλο και πέτρα. Με μια σύντομη περιήγηση εντός του οικήματος αντιλαμβάνεται κανείς πως τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Περίτεχνα ταβάνια, πολλά παράθυρα, που λούζουν το χώρο µε φυσικό φως, κρυφές ματιές στα υπόλοιπα αρχοντικά της περιοχής, αλλά και η ιδιαίτερη παραδοσιακή αισθητική του είναι μερικά από τα στοιχεία που το αναδεικνύουν σε μία από τις top επιλογές διαμονής στην Καστοριά.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στην Καστοριά εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.