new year

Ταξίδι της τελευταίας στιγμής την πρωτοχρονιά

Οι 365 ημέρες του 2016 φτάνουν στι τέλος τους και η πόλη ζει ήδη σε εορταστική περίοδο.  Τα φώτα στους δρόμους, οι στολισμοί, η γιορτινή ατμόσφαιρα, τα μαγαζιά και ο κόσμος, όλοι ζουν στους ρυθμούς των γιορτών. Τι γίνεται όμως αν αποφασίσετε να αποδράσετε την τελευταία στιγμή για ένα όμορφο ταξίδι για την παραμονή της πρωτοχρονιάς; Το ekdromi.gr σας προτείνει τους ομορφότερους προορισμούς για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής την πρωτοχρονιά!

 

Πήλιο

makrinitsa

Το Μπαλκόνι του Πηλίου. Η υπέροχη Μακρινίτσα

Ίσως να μην υπάρχει άλλος προορισμός που να έχει τόσα πολλά να δείξει, ειδικά μεσα στις γιορτές. Τσαγκαράδα, Μακρινίτσα, Πορταριά, Λαύκος και Χάνια, είναι μόνο μερικά από τα χωριά που συνθέτουν το παζλ της περιοχής. Γιορτινή ατμόσφαιρα με θέα το Βόλο από το μπαλκόνι του Πηλίου, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και υπεροχες γευστικές δημιουργίες (με συνοδεία απο τσίπουρο) μπορούν να σας κάνουν να ζήσετε την αλλαγή του χρόνου με τον καλύτερο τρόπο.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πήλιο.

Καστοριά

kastoria

Η λίμνη της Καστοριάς

Η καλύτερη εποχή για να θαυμάσει κανείς τα κάλλη της Καστοριάς, για να κάνει βόλτα γύρω από τη λίμνη Ορεστειάδα, για να περπατήσει την πόλη, για να ζήσει το ρυθμό της και να διασκεδάσει σε ένα από τα πολλά bar και club της. Να δοκιμάσει τις τοπικές σπεσιαλιτέ και να εξερευνήσει τα δεκάδες μυστικά που κάνουν την Καστοριά τόσο ξεχωριστή.

Οι προσφορές του ekdromi.gr για την Καστοριά.

Καρπενήσι

Karpenisi

Το Καρπενήσι

Χειμερινά σπορ στο χιονοδρομικό του κέντρο αλλά και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη φύση συνθέτουν έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της χώρας. Καταπράσινα δάση από έλατα και φαράγγια έχουν δώσει στο Καρπενήσι το χαρακτηρισμό “Ελβετία της Ελλάδας”. Πρόκειται για έναν προορισμό όπου τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την ησυχία που προσφέρει στον επισκέπτη.

Οι προσφορές ξενοδοχείων για το Καρπενήσι.

Ναύπλιο

Ακ

Ναύπλιο – Η Ακροναυπλιά

Παραδοσιακός προορισμός, ο οποίος διαθέτει μια ξεχωριστή ομορφιά τις γιορτές. το Ναύπλιο δεν χρειάζεται προλόγους ούτε συστάσεις. Απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και οι επιλογές του τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε βόλτες, φαγητό και νυχτερινή ζωή το κατατάσσουν εύκολα μέσα στους καλύτερους προορισμούς για τις φετινές γιορτές.

Οι προτάσεις του ekdromi.gr για το Ναύπλιο

About Ekdromi.gr