πόρτο χέλι

Πόρτο Χέλι

Γνωστός κοσμικός προορισμός της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι φημίζεται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Είναι γνωστό για τις όμορφες παραλίες του με τα γαλάζια νερά τους, τις υπέροχες πολυτελείς κατοικίες, την όμορφη μαρίνα του με τα ιστιοπλοϊκά και την στενή σχέση με το γειτονικό νησί των Σπετσών. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό το οποίο ανήκει στο νομό Αργολίδας και αριθμεί περίπου 2.000 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι όμως πολλαπλασιάζονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι αποτελεί παραδοσιακά έναν πολυτελή προορισμό, με υπέροχες γευστικές θαλασσινές επιλογές αλλά και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. Η τουριστική υποδομή του είναι πολύ ανεπτυγμένη. Ο κάθε επισκέπτης έχει να επιλέξει μεταξύ πολλών εξαιρετικών καταλυμάτων για τη διαμονή του.

Μπορείτε να απολαύσετε τις χαρές της θάλασσας στη Βερβερόντα. Εκεί, εκτός από τα πεντακάθαρα νερά έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε το μπάνιο σας με καφέ ή ποτό σε κάποιο από τα beach bars. Εναλλακτικά, στη Χινίτσα, συνδυάζεται το γαλάζιο του νερού με το πράσινο των πεύκων, αλλά και στο Κουνούπι.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους διαθέτουν το δικό τους σκάφος, μηχανοκίνητο ή ιστιοπλοϊκό. Η μαρίνα που διαθέτει το Πόρτο Χέλι είναι ικανή να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό σκαφών. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για κοντινές εξορμήσεις προς τις Σπέτσες αλλά και την Ύδρα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το Πόρτο Χέλι απέχει περίπου τρεις ώρες από την Αθήνα, ενώ μπορεί κανείς να το επισκεφθεί και ακτοπλοϊκά, από τον Πειραιά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, αλλά και για μεγαλύτερη χρονική περίοδο, ειδικά το καλοκαίρι. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πολλές, είτε για παρέες που ψάχνουν τη διασκέδαση, είτε και για οικογένειες, και για πιο ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές.

 

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *