Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

Δεν είναι λίγοι οι προορισμοί στην Ελλάδα που μπορούν και τα συνδυάζουν όλα. Η υπέροχη χώρα μας διαθέτει πολλά μέρη που προσφέρουν τόσο φυσική ομορφιά και γραφικότητα, όσο και μεγάλη και ενδιαφέρουσα ιστορία. Σε ολόκληρη σχεδόν την επικράτεια, τα μέρη που συνδέουν την μακρόχρονη ιστορική κληρονομιά με το φυσικό κάλλος είναι, κυριολεκτικά, δεκάδες. Υπάρχει όμως και ένας προορισμός, μια πόλη, που πραγματικά αποτελεί την πεμπτουσία όλων των παραπάνω. Ένα σημείο στην Πελοπόννησο που όποιος το επισκέπτεται, θέλει να επιστρέφει ξανά και ξανά. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Ναύπλιο. Είστε έτοιμοι λοιπόν για ένα υπάροχο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr; Ας το ανακαλύψουμε!

Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

Βόλτες στα υπέροχα στενά του. Χαλαρωτικός καφές ή ποτό στην πανέμορφη Πλατεία Συντάγματος. Περίπατοι στην Ακροναυπλιά αλλά και εξαιρετική θέα που κόβει την ανάσα από το Κάστρο στο Παλαμίδι. Η αλήθεια είναι πως το Ναύπλιο έχει πολλούς τρόπους να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να κλέψει την καρδιά του επισκέπτη. Κάθε στενό δρομάκι του έχει και μια ιστορία να διηγηθεί. Ας μην ξεχνάμε πως είναι και η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας (αν και οι απόψεις διίστανται για τον τίτλο αυτόν μεταξύ Ναυπλίου και Αίγινας). Στα σοκάκια του θα βρείτε το σημείο που έγινε η δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Αλλά και στο κάστρο του Παλαμιδίου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τη φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Θα μαγευτείτε από παραδοσιακά κτίσματα και σημεία που έχουν ακόμα πάω τους τα σημάδια από τους διάφορους λαούς που έχουν περάσει από εδώ. Μία βόλτα στο Ναύπλιο είναι ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό.

Και όσον αφορά τη διαμονή, μέσα από τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για το Ναύπλιο, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την κουλτούρα αυτού του τόπου. Επιλέξτε ανάμεσα από τα πολυτελή καταλύματα που βρίσκονται μέσα σε αναπαλαιωμένα κτίρια. Έτσι θα νιώσετε στο απόλυτο την εμπειρία που προσφέρει η πόλη. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που έρχονται!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.