Σποράδες τον μάιο

Σποράδες τον Μάιο

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να προτιμά τη γραφικότητα και το λευκό των Κυκλάδων. Άλλοι δε, να έλκονται από το πράσινο και τα γαλάζια νερά του Ιονίου. Σίγουρα όμως, όλοι, αγαπάμε και τα νησιά των Σποράδων. Μέρη με ξεχωριστή προσωπικότητα και, σίγουρα, σπάνια ομορφιά. Τα νησία των Σποράδων, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο δημοφιλή, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όμορφα weekends το καλοκαίρι, και όχι μόνο! Ο Μάιος, που μας ξυπνά τα καλοκαιρινά ένστικτα, είναι ένας υπέροχος μήνας για να επισκεφθεί κανείς τις Σποράδες. Ας δούμε τις μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία που μας προτείνει το ekdromi.gr για Σποράδες τον Μάιο.

Σποράδες τον Μάιο

Στην πανέμορφη Σκύρο, το κατάλευκο Ammos Hotel είναι η τέλεια επιλογή. Απέχει μόλις 60 μέτρα από την παραλία Μαγαζιά, ενώ αν προτιμάτε να κάνετε τις βουτιές σας “εντός”, διαθέτει εξωτερική πισίνα που περιβάλλεται από βεράντα ηλιοθεραπείας με μοντέρνους καναπέδες και ξαπλώστρες. Τα κομψά του καταλύματα με θέα στον κήπο ή το Αιγαίο Πέλαγος κυριολεκτικά θα σας συναρπάσουν.

Στη Σκιάθο με τις υπέροχες παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά, οι επιλογές που σας προσφέρει το ekdromi.gr είναι πραγματικά εξαιρετικές. Αν είστε λάτρης της πολυτέλειας και θέλετε να ζήσετε τις ομορφιές του νησιού στο έπακρο, σας προτείνει τα καλύτερα καταλύματα του νησιού. Βρείτε τις προσφορές σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων εδώ!

Η επίσης δημοφιλής Σκόπελος, το νησί που συνδυάζει άψογα το γαλάζιο των νερών με το πράσινο της φύσης, έχει 2 υπέροχες προτάσεις διαμονής. Το, 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel & Spa και το Rigas Hotel σας εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή στο νησί της Σκοπέλου τον Μάιο.

Ανέσεις τεσσάρων αστέρων σας περιμένουν και στην Αλλόνησο. Ένα νησί λιγότερο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα, αλλά σίγουρα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και τους δικούς του ρυθμούς. Εκεί, σας περιμένει το Marpunta Resort του οποίου η φιλοσοφία είναι Ήλιος, Διασκέδαση και Μοναδικές Διακοπές!

About Ekdromi.gr