Σαββατοκύριακο στη Τζια

Σαββατοκύριακο στη Τζια

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και κοντινά στην Αττική νησιά. Πόλος έλξης των κατοίκων της Αθήνας για χαλαρά Σαββατοκύριακα και όχι μόνο. Η Κέα (ή Τζια) με το πέρασμα των ετών, εξελίσσεται από έναν προορισμό για ολιγοήμερη απόδραση, σε νησί που μπορεί κανείς να περάσει ευχάριστα το κύριο μέρος των διακοπών του. Είτε αυτές είναι καλοκαιρινές, είτε ακόμα και διακοπές του Πάσχα. Οι όμορφες παραλίες της, η ανάπτυξή της σε καταλύματα υψηλού επιπέδου, και η γραφική Ιουλίδα, η πρωτεύουσά της, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της Τζιας, που την έχουν φέρει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Και φυσικά η απόστασή της από το λιμάνι του Λαυρίου. Μόνο σε μια ώρα και κάτι, ο επισκέπτης φτάνει στο λιμάνι του νησιού, και οι διακοπές ξεκινούν. Ας περάσουμε λοιπόν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στη Τζια, μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr!

Σαββατοκύριακο στη Τζια

Εξοπλιστείτε με διάθεση και ξεκινήστε για το Λαύριο. Είτε με το πλοίο της γραμμής, είτε ακόμα και με φουσκωτό, η Τζια είναι δίπλα μας και μας περιμένει. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με δικό τους σκάφος, θα έχουν και την ευκαιρία να ανακαλύψουν πολλούς μικρούς θησαυρούς που βρίσκονται κρυμμένοι στην περίμετρο του νησιού. Να βρουν μικρές, μη προσπελάσιμες παραλίες και να απομονωθούν σε έναν prive, μικρό παράδεισο. Αλλά και για όσους φτάσουν με το πλοίο της γραμμής, οι περισσότερες παραλίες του νησιού είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο.

Προσφορές Ξενοδοχείων στη Τζια

Porto Kea Suites

Το Porto Kea Suites
Το Porto Kea Suites

Το Porto Kea Suites βρίσκεται λίγα βήματα από την παραλία Κορησσία. Είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων με σύγχρονη αισθητική και παραδοσιακό νησιώτικο στυλ. Οι ιδιαίτεροι χώροι του ξενοδοχείου υπόσχονται απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στον εξωτερικό του χώρο, μικρά πλακόστρωτα μονοπάτια συνδέουν τα κτίσματα του ξενοδοχείου μεταξύ τους, περνώντας μέσα από τον ειδυλλιακό κήπο και το εκπληκτικό σκηνικό στο χώρο της πισίνας. Έτσι, θα ξεναγηθείτε στη μοναδική εμπειρία του Porto Kea Suites.

Kea Village

Το Kea Village
Το Kea Village

Το “Kea Village” είναι χτισμένο στο παραδοσιακό στυλ του νησιού, ειδικά της Ιουλίδας, και διαθέτει δυο εξωτερικές πισίνες και ευρύχωρες βεράντες με πέργολες που προσφέρουν φανταστική θέα στην θάλασσα του Αιγαίου. Διαθέτει 4 είδη Σουιτών και 1 Βίλλα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 10 άτομα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων μας με τον πιο χαλαρωτικό τρόπο.

About Ekdromi.gr