τα ομορφότερα μέρη της πελοποννήσου

Τα ομορφότερα μέρη στην Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος είναι ατελείωτη, όπως και οι ομορφιές της. Είναι ένας προορισμός που προσφέρει πραγματικά ό,τι ζητά ο επισκέπτης. Συνδυάζει τις χαρές της θάλασσας με την ομορφιά του βουνού. Τη χαλαρότητα των μικρών γραφικών χωριών με τις πολλές επιλογές των μεγάλων πόλεων. Τις γαστρονομικές δημιουργίες που συναρπάζουν, με πλούσια πολιτιστική ιστορία. Αλήθεια, υπάρχει κανείς που να έχει επισκεφθεί έστω ένα μέρος της Πελοποννήσου και δεν θέλει να την ανακαλύψει ολόκληρη; Θα ήταν πραγματικά αφελές να συγκεντρωθούν σε ένα άρθρο τα ομορφότερα μέρη στην Πελοπόννησο. Εμείς απλά θα σας υπενθυμίσουμε ποια είναι τα πιο δημοφιλή σημεία που θα πρέπει (εαν δεν το έχετε κάνει ήδη) να επισκεφθείτε αυτό το καλοκαίρι!

Τα ομορφότερα μέρη στην Πελοπόννησο

Ναύπλιο

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου - Τα ομορφότερα μέρη της Πελοποννήσου.
Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου

Η, παντώς καιρού και εποχής, ομορφιά του Ναυπλίου είναι γνωστή σε όλους. Η υπέροχη αυτή πόλη, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας (κατά κάποιους), έχει τον τρόπο να μεταφέρει τον επισκέπτη, όχι απλά σε άλλο τόπο, αλλά και σε άλλο χρόνο. Η ομορφιά της Ακροναυπλιάς, το Μπούρτζι, το Παλαμίδι και πολλά άλλα σημεία σας περιμένουν για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία διακοπών! Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Ναύπλιο εδώ!

Μάνη

Το διάσημο Λιμένι στη Μάνη - Τα ομορφότερα μέρη της Πελοποννήσου.
Το διάσημο Λιμένι στη Μάνη

Η άγρια ομορφιά της Μάνης γίνεται ακόμα πιο γοητευτική το καλοκαίρι. Η πέτρα συνδυάζεται με τον βράχο και δημιουργούν γραφικά τοπία σπάνιας παραδοσιακής ομορφιάς. Περιηγηθείτε στα χωριά της Μάνης με βόλτες σε πυργόσπιτα, ξενάγηση σε καστροπολιτείες και αρχαίες πόλεις. Ειδικά το καλοκαίρι, η θέα της θάλασσας που ακουμπά την πέτρα, είναι πραγματικά μαγευτική. Δείτε εδώ τις προσφορές ξενοδοχείων για τη Μάνη.

Μονεμβασιά

Θέα από τη Μονεμβασιά
Θέα από τη Μονεμβασιά

Το “πέτρινο καράβι”, σύμφωνα με τον Γιάννη Ρίτσο, σας καλωσορίζει μέσα από τα τείχη του για να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Ένα αμάλγαμα ομορφιάς και πολιτισμού σε κάθε στενό της, αποτέλεσμα των διαφορετικών λαών που έχουν περάσει από εκεί και άφησαν τα δικά τους μοναδικά στοιχεία. Η Μονεμβασιά είναι ένας καμβάς ρομαντισμού, άγριας ομορφιάς και μυστηρίου. Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Μονεμβασιά βρίσκονται εδώ!

Καλαμάτα

Πανοραμική άποψη της Καλαμάτας
Πανοραμική άποψη της Καλαμάτας

Αν πάλι είστε από αυτούς που επιθυμούν για τις διακοπές τους τις ανέσεις και τις επιλογές της μεγάλης πόλης, αν προτιμάτε τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και μια υπέροχη παραλία να απλώνεται μπροστά σας, τότε η επιλογή σας είναι σίγουρα η Καλαμάτα! Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Καλαμάτα εδώ!

Και αν δεν σας φτάνουν τα παραπάνω, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές σε κάθε όμορφη γωνιά της Πελοποννήσου!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.