Χειμερινές Αποδράσεις 5 αστέρων

Χειμερινές Αποδράσεις 5 αστέρων

Αυτόν τον χειμώνα, μπορείτε πιο εύκολα από ποτέ να ζήσετε την άνεση και την πολυτέλεια, επιλέγοντας να κάνετε μια απόδραση 5 αστέρων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τοποθεσία. Το Ekdomi.gr έχει εξασφαλίσει για εσάς προσφορές που φτάνουν ακόμη και το 50%, στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στους πιο μαγικούς προορισμούς. Ζήστε το παρέα με την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μοναδικές χειμερινές αποδράσεις 5 αστέρων!

Χειμερινές Αποδράσεις 5 αστέρων από το Ekdromi.gr

Φανταστείτε τον εαυτό σας να ξεκινάει την ημέρα του σε ένα πλούσιο μπουφέ ο οποίος σερβίρεται δίπλα στην πισίνα. Αλμυρές και γλυκές λιχουδιές σε αφθονία, με την συνοδεία καφέ ή άλλων ροφημάτων. 

Έχοντας γεμίσει ενέργεια και δύναμη, φεύγετε για την πρωινή σας πεζοπορία στο κοντινό ελατοδάσος. Αφού εξερευνήσετε την ομορφιά της φύσης, επιστρέφετε πίσω στο ξενοδοχείο επιζητώντας την ξεκούραση και την αναζωογόνηση.

Μπαίνετε στην αίθουσα SPA του ξενοδοχείου. Εκεί έχετε την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα στα διάφορα είδη μασάζ και να αφεθείτε στα περιποιητικά χέρια του προσωπικού του ξενοδοχείου. Χαλαρωτικό, αθλητικό, προσώπου ή θεραπευτικό είναι κάποιες από τις επιλογές σας. 

Συνεχίζετε την ημέρα σας με ένα πλήρες γκουρμέ γεύμα στο εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου επιλέγοντας ανάμεσα σε διεθνείς και ελληνικές λιχουδιές οι οποίες συνοδεύονται από εκλεκτό κρασί. 

Επιστρέφετε στο δωμάτιό σας με την κλασάτη επίπλωση και το παρκέ δάπεδο. Η θέρμανση είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία και κάνοντας σας νιώθετε ζεστασιά και φιλοξενία. Η δορυφορική τηλεόραση σας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε shows από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η θέα από το μπαλκόνι του δωματίου σας, σας κόβει την ανάσα και σας καλεί για μια ακόμη εξερεύνηση την επόμενη μέρα. Η υπηρεσία δωματίου είναι πάντοτε διαθέσιμη να σας ικανοποιήσει κάθε όρεξη και ανάγκη με ένα τηλεφώνημά σας.

Περνάτε το απόγευμα σας στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου καθώς τα παιδιά σας παίζουν ασφαλή στον παιδότοπο του ξενοδοχείου με την επίβλεψη παιδαγωγών. Κλείνετε την ημέρα σας με ένα γευστικό κοκτέιλ στο μπαρ του ξενοδοχείου, συζητώντας τις περιπέτειες της ημέρας σας καθώς επίσης σχεδιάζοντας και τις αυριανές.

Τέτοιες μέρες ξέγνοιαστες και πολυτελείς θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσετε τις ομορφιές του κάθε τόπου, με την ηρεμία και την όρεξη που αρμόζει.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές του Ekdromi.gr για πολυτελή ξενοδοχεία εδώ!

About Ekdromi.gr