Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί της ελλάδας

Οι πιο Ρομαντικοί Προορισμοί της Ελλάδας

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει. Πιθανόν λοιπόν να αναρωτιέστε ποιοι είναι οι πιο ρομαντικοί προορισμοί της Ελλάδας. Να χρειάζεστε έμπνευση για το που θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Φέτος, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Παρασκευή. Ιδανική ημέρα για να συνδυάσετε την εκδήλωση της αγάπης σας με μια σύντομη απόδραση γεμάτη συναισθήματα! Εδώ, στο Ekdromi.gr έχουμε εξασφαλίσει και σας παρουσιάζουμε τους πιο ιδανικούς προορισμούς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι πιο Ρομαντικοί Προορισμοί της Ελλάδας

Ναύπλιο 

Μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Πελοποννήσου, μόλις 1,5 ώρα από Αθήνα, το Ναύπλιο, αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή ακόμη και για ημερήσια εκδρομή. 

Η μοναδική αρχιτεκτονική της, με τα 2 ενετικά κάστρα, μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα όλης της πόλης και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα αν ανεβείτε τα 999 σκαλιά του Παλαμηδίου. Περίπατοι στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς ακούγοντας τον κυματισμό της θάλασσας, γευστικά cocktails στα ρομαντικά cafe-bars και ποιοτικές γεύσεις στα ταβερνάκια είναι μερικές από τις must επιλογές σας. 

Πήλιο 

Τα γραφικά χωριά του Πηλίου με τους πετρόχτιστους ξενώνες και τα ιστορικά αρχοντικά σας περιμένουν για να χαθείτε στα συναίσθημα αγάπης και έρωτα. Η υπέροχη φύση, τα όμορφα σοκάκια και οι τοπική κουζίνα είναι εκεί για ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας σε αυτή την απόδραση. Μπορείτε να επιλέξετε τα πιο κοσμικά χωριά όπως Πορταριά και Μακρυνίτσα ή να διαλέξετε να χαθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο ανάμεσα στα αρχοντικά των πιο ήρεμων χωριών όπως Μηλιές και Πινακάτες.

Καστοριά

Μία από τις πιο ατμοσφαιρικές πόλεις στην Ελλάδα, η Καστοριά, αποτελεί πόλη σταθμό για μια ερωτική απόδραση. Τα ιστορικά αρχοντικά της, τα εναλλακτικά καφενεία και η πανέμορφη λίμνη συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό με εσάς πρωταγωνιστές. Η πολη αυτή υποδέχεται με ιδιαίτερη φροντίδα τους επισκέπτες τη, έχοντας προσεγμένους ξενώνες και ξενοδοχεία. Η λιθόστρωτη πλατεία και τα καλντερίμια θα σας μαγέψουν στους περιπάτους σας χέρι-χέρι και τα cafe-bars θα σας φέρουν πιο κοντα με τον έρωτας σας καθώς θα λικνύζεστε στους ρυθμούς της μουσικής τους με θέα την λίμνη.

About Ekdromi.gr