boutique hotels

Ανακαλύψτε την ομορφιά των Boutique Hotels

Σε εσάς που είστε λάτρεις της περιποίησης, του στυλ και την φινέτσας, σίγουρα θα σας αρέσει η ιδιαίτερη ομορφιά των Boutique Hotels. Με τον όρο αυτό αποκαλούμε τις ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες έχουν δώσει έμφαση στην ποιότητα και την πολυτέλεια και όχι τόσο στο μέγεθος τους. Είναι ξενοδοχεία που στεγάζονται σε παλιά αρχοντικά ή παραδοσιακά κτίρια. Έτσι, μετατρέπουν την διαμονή του κόσμου σε μια μοναδική εμπειρία. Το Ekdromi.gr σας μεταφέρει σε αυτό το μαγικό κόσμο των Boutique Hotels, της Ελλάδας, παρουσιάζοντάς σας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους αλλά και την μεγαλοπρέπεια τους. 

Η ομορφιά των Boutique Hotels απο το Ekdromi.gr

Τα πρώτα Boutique Hotels τα συναντάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη. Αργότερα, αυτό το στυλ των ξενοδοχείων μεταφέρθηκε στην Αγγλία με τις πρώτες ξενοδοχειακές μονάδες να εμφανίζονται στο Λονδίνο.

Αυτή ήταν και η αρχή της εξάπλωσης τους σε όλο τον κόσμο. Σύντομα, η κάθε πρωτεύουσα είχε τα δικά της μοναδικά και ιδιαίτερα αυτά ξενοδοχεία. Οι ιδιοκτήτες τους ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τους πελάτες τους. Έδιναν ένα τόνο οικειότητας και ζεστασιάς στην φιλοξενία αντίθετα με τα μεγάλα και απρόσωπα ξενοδοχεία.

Αυτή η προσωπική σχέση που δημιουργείται με τους πελάτες έχει ως αποτέλεσμα να επιλέγουν το ξενοδοχείο ξανά και ξανά άτομα τα οποία ταξιδεύουν συχνά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι γίνεται το boutique hotel ένα δεύτερο σπίτι τους!

Οι χώροι του ξενοδοχείου αλλά και τα δωμάτια είναι ένας συνδυασμός της ιστορίας του κτιρίου με πινελιές της σύγχρονης εποχής. Εκεί οι πετρόχτιστοι τοίχοι φιλοξενουν μοντέρνα έπιπλα και υπέρδιπλα κρεβάτια με ανατομικά στρώματα. 

Αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες διαθέτουν χώρους περιποίησης και χαλάρωσης όπως σάουνα και υδρομασάζ. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στην ποιότητα του φαγητού με κάποιους ιδιοκτήτες να σερβίρουν εδεσματα με παραδοσιακά υλικά όπως σπιτικές μαρμελάδες και παραδοσιακές πίτες.

Η παραμονή σε ένα Boutique Hotel είναι σίγουρα από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία ανεξάρτητα την περιοχή που θα διαλέξετε να εξορμήσετε.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές του Ekdromi.gr για Boutique Ηοtels εδώ!

About Ekdromi.gr