ekdromi go4more

Go4more από την Εθνική Τράπεζα και το Ekdromi.gr

Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, κάνει το 2020 τις προσφορές του ακόμα μεγαλύτερες! Για όλους εσάς που χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, οι προσφορές του Ekdromi.gr γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές! Από τις 9 μέχρι και 31 Μαρτίου σε ΟΛΕΣ τις προσφορές που αγοράζετε με κάρτα της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 10% σε go4more πόντους και μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία! Μη χάνετε την ευκαιρία, με το πρόγραμμα προσφορών του Ekdromi.gr με την Εθνική Τράπεζα, η συνολική έκπτωση φτάνει το 70%. Όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα τα βρείτε εδώ!

Μεγάλη προσφορά Ekdromi.gr και Εθνικής Τράπεζας

Η μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο και τo 10% επιπλέον κέρδος σε go4more πόντους σε συνδυασμό με τις ήδη μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που βρίσκετε στο Ekdromi.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε την κράτησή σας με μια συνολική έκπτωση που, σε πολλές περιπτώσεις, φτάνει και το 70%. Με λίγα λόγια, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια υπέροχη ανοιξιάτικη εξόρμηση με εξαιρετικά χαμηλό κόστος! Και η προσφορά δεν αφορά μόνο τις προσφορές ξενοδοχείων του Μαρτίου. Ακόμα και αν έχετε ήδη κλείσει την εξόρμησή σας, μπορείτε να οργανώσετε από τώρα την απόδρασή σας το Πάσχα ή και το καλοκαίρι! Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Ekdromi.gr και της Εθνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας κάρτα Εθνικής Τράπεζας σε οποιαδήποτε από τις προσφορές που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Προορισμοί

Με την ανοιξιάτικη Προσφορά του Ekdromi.gr και της Εθνικής Τράπεζας σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε υπέροχα ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Για τον Αύγουστο αλλά και το Φθινόπωρο. Βρείτε τους ομορφότερους νησιωτικούς και παραθαλάσσιους προορισμούς και κάντε ένα αξέχαστο ταξίδι. Καρπενήσι, Μάνη, Ιωάννινα, Λιτόχωρο, Αράχωβα και Λουτρά Πόζαρ, είναι μόνο μερικα από τα μέρη που μπορείτε να επιλέξετε και να κερδίσετε μια διανυκτέρευση δωρεάν! Αλλά στο πρόγραμμα συμμετέχουν και νησιωτικοί προορισμοί όπως ο Πόρος και η Σκόπελος.

Και μην ξεχνάτε πως η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε εποχή θελήσετε να ταξιδέψετε! Αρκεί η κράτηση να πραγματοποιηθεί το διάστημα 9 με 31 Μαρτίου που ισχύει η προσφορά.

Οι επιλογές σας πάντως δεν περιορίζονται μόνο στον προορισμό. Μέσα στις προσφορές του Ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε πολυτελή 5άστερα που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, αλλά και μικρά boutique καταλύματα με ιδιαίτερο στυλ. Με λίγα λόγια, μέσα από το την προσφορά του Εkdromi.gr και της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Μην περιμένετε άλλο λοιπόν, μπείτε σήμερα στο ειδικό section του Ekdromi.gr με τις προσφορές και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

About Ekdromi.gr