αγίου πνεύματος

Αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος

Οι μέρες του καλοκαιριού πλησιάζουν. Η Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 είναι φέτος η ημερομηνία για την πρώτη “επίσημη” καλοκαιρινή αργία. Για το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου. Και μπορεί η Πρωτομαγιά να μας έβαλε για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση, μπορεί κάποιοι πιο τολμηροί να δοκίμασαν την πρώτη τους βουτιά, αλλά η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι αυτή που, και ημερολογιακά, μας κάνει να νιώθουμε πως το καλοκαίρι ήρθε. Το ekdromi.gr μας προσφέρει και αυτό τον Ιούνιο τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία, ειδικά φτιαγμένες για αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος.

Αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος

Φυσικά την τιμητική τους την έχουν τα νησιά. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά αφού το καλοκαίρι το νιώθουμε καλύτερα όταν επιβιβαζόμαστε σε κάποιο πλοίο. Όταν αφήνουμε τη θάλασσα να μας ταξιδεύει. Μέσα από τις προτάσεις για την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα από 30 και πλέον μοναδικές προσφορές μόνο σε νησιωτικούς προορισμούς. Προσφορές που τις περισσότερες φορές φτάνουν ή και ξεπερνούν το 50%. Και από επιλογές προορισμών; Ιόνιο, Σποράδες, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες. Τα καλύτερα ξενοδοχεία των ομορφότερων νησιών μας διαθέτουν ειδικές αποκλειστικές προσφορές μέσα από το ekdromi.gr. Εσείς απλά βάλτε τη διάθεση και η επιλογή του προορισμού θα είναι η εκκίνηση του ταξιδιού σας! Ενδεικτικά νησιά όπως  η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Ζάκυνθος και η κοσμοπολίτισσα Ρόδος και η Κέρκυρα σας περιμένουν με ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων σε τιμές που δεν βρίσκονται αλλού.

Προσφορές υπάρχουν όμως και για όσους προτιμούν το αυτοκίνητο για τη μετακίνησή τους. Μία βόλτα προς την Πελοπόννησο με τα μοναδικά τοπία και τις γαλάζιες θάλασσες ενδείκνυται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η Μάνη, η Μονεμβασιά, οι ομορφιές της Μεσσηνίας και άλλοι πολλοί προορισμοί μπορούν να κάνουν το 3ήμερό σας αξέχαστο.

Για όσους αρέσκονται στους προορισμούς της της Στερεάς και της Βόρειας Ελλάδας, εκεί μας περιμένουν οι παραλίες της Χαλκιδικής, οι αμμουδιές του Πλαταμώνα και τα πράσινα τοπία του Καρπενησίου. Προσφορές υπάρχουν ακόμα και για όσους θέλουν να ξεφύγουν, χωρίς όμως να απομακρυνθούν από την Αττική. Σε απόσταση μόνο μιας ώρας από την Αθήνα, πολυτελή ξενοδοχεία σε Νέα Μάκρη, Βραυρώνα, Κινέτα και Μάτι, μπορούν να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης χωρίς καν να μεσολαβεί ταξίδι.

Βρείτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για του Αγίου Πνεύματος εδώ!

About Ekdromi.gr