αποδράσεις την πρωτομαγιά

Αποδράσεις την Πρωτομαγιά

Η φετινή Πρωτομαγιά μπορεί να χαρακτηριστεί και ιδανική. Η 1η Μαΐου του 2017 πέφτει Δευτέρα οπότε αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για 3ήμερο.  Αφορμή για μία πρώτη γεύση από το φετινό καλοκαίρι, για να μας βάλει λίγο πιο γρήγορα στο κλίμα της πιο όμορφης και ξέγνοιαστης εποχής του χρόνου. Όπως πάντα, σε όλες τις ιδέες ή σκέψεις μας για ταξίδι, έχουμε σύμμαχο το ekdromi.gr. Το site που μας εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Έτσι και στο 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, έχει δημιουργηθεί μια ειδική κατηγορία με μοναδικές προσφορές που σίγουρα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τις προτάσεις του ekdromi.gr για αποδράσεις την Πρωτομαγιά.

Αποδράσεις την Πρωτομαγιά

Αν, λόγω της καλοκαιρίας που λογικά θα επικρατεί, προτιμάτε να αποδράσετε σε κάποιο νησί, ο Πόρος, η Εύβοια και η Άνδρος αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια κοντινή εξόρμηση. Για όσους από εσάς προτιμάτε κάτι πιο μακρινό, η κοσμοπολίτισσα Ρόδος, η βενετσιάνικη Κέρκυρα αλλά και η φυσική ομορφιά της Θάσου και των Παξών είναι στη διάθεσή σας μέσα από το ekdromi.gr για να επιλέξετε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία! Εάν επιθυμείτε να κινηθείτε με αυτοκίνητο, τότε οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες! Η πανέμορφη Πάργα και τα γραφικά Ιωάννινα στην Ήπειρο. Οι μαγευτικές παραλίες της Χαλκιδικής στη Μακεδονία μπορούν να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο μαγιάτικο 3ήμερό σας! Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ. Πώς θα σας φαινόταν ένα μίνι roadtrip στην Πελοπόννησο; Μάνη, Αρχαία Ολυμπία, Μεσσηνία, Ξυλόκαστρο και Ερμιόνη βρίσκονται στις προτάσεις του ekdromi.gr για την Πρωτομαγιά, με εξαιρετικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές αφού οι περισσότερες προσφορές είναι από 50% και άνω! Οι συνολικές προσφορές που έχει εξασφαλίσει το ekdromi.gr για τη φετινή Πρωτομαγιά είναι περισσότερες από 80. Όρεξη να έχει κανείς δηλαδή να ψάχνει, και αφορούν όλους τους τύπους ταξιδιώτη, από ζευγάρια και οικογένειες μέχρι μεγάλες παρέες! Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, το 3ήμερο πλησιάζει και οι προσφορές για αποδράσεις την Πρωτομαγιά είναι εδώ και σας περιμένουν! Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς πλησιάζει και αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια εξόρμηση στη φύση. Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών υπάρχουν πολλοί προορισμοί σε όλη την Ελλάδα που είναι ιδανικοί για μια ηλιόλουστη απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με το ανοιξιάτικο φυσικό περιβάλλον είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους σας. Μπείτε λοιπόν στο Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Olympus Thea Boutique Hotel – Πιερία

Olympus Thea Boutique Hotel
Olympus Thea Boutique Hotel
Το Olympus Thea Boutique Hotel βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας. Χτισμένο σε ένα υπέροχο τοπίο με φόντο τον Όλυμπο και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα σε γήινους τόνους και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Διατίθενται δωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά καθώς και δωμάτια για άτομα με κινητικά προβλήματα. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει τόσο για τις παροχές υψηλού επιπέδου όσο και για την καταπληκτική του τοποθεσία η οποία είναι ιδανική για εξερευνήσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο ζεστή φιλοξενία και αξέχαστες εμπειρίες.

Nautica Bay Hotel – Πόρτο Χέλι

Nautica Bay Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Nautica Bay Hotel
Στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου βρίσκεται το Nautica Bay Hotel. Χτισμένο σε έναν κήπο 35 στρεμμάτων διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, κέντρο εκδηλώσεων, καλοκαιρινό και χειμερινό εστιατόριο και μια υπέροχη πισίνα. Η πλεονεκτική του τοποθεσία το κάνει πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών καθώς μπορείτε να συνδυάσετε την διαμονή σας εκεί με κοντινές εξορμήσεις στις Σπέτσες, την Ύδρα, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα αξέχαστο τριήμερο σε έναν προορισμό που καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

Arion Hotel – Ξυλόκαστρο

Arion Hotel
Arion Hotel
Το Arion Hotel βρίσκεται ακριβώς μπροστά από μια υπέροχη παραλία στο Ξυλόκαστρο. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 75 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο, καφέ και spa. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή μπροστά στη θάλασσα αλλά και έναν προορισμό ιδανικό για εξερευνήσεις και δραστηριότητες κοντά στη φύση. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς εδώ. Η φετινή Πρωτομαγιά, λόγω του ότι πέφτει Τρίτη, είναι αφορμή για τετραήμερο! Μπορεί η φετινή χρονιά να μην μας προσέφερε τα περισσότερα από τα παραδοσιακά 3ήμερα, τώρα την Πρωτομαγιά όμως, μας αποζημιώνει με ένα μοναδικό τετραήμερο (για όσους μπορούν να πάρουν άδεια τη Δευτέρα). Ο καιρός είναι καλός, οπότε υπάρχει μια ακόμα αφορμή και έμπνευση για μίνι καλοκαιρινές διακοπές, πριν καν μπει επίσημα το καλοκαίρι. Μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr, μπορείτε, και φέτος, να βρείτε μοναδικές προσφορές για την Πρωτομαγιά, στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των επτανήσων για να περάσετε τις ημέρες αυτές με τον πιο οικονομικό αλλά και αξέχαστο τρόπο!

Μοναδικές προσφορές για την Πρωτομαγιά – Ιόνιο

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort – Λευκάδα

Το 5* Ionian blue Hotel Bungalows & Spa Resort

Το 5* Ionian blue Hotel Bungalows & Spa Resort

Η Λευκάδα, με τις μοναδικής ομορφιάς, παραλίες της, είναι ακόμα πιο όμορφη την Πρωτομαγιά. Ο καιρός είναι ζεστός, ο ήλιος φωτίζει τη μέρα και το γαλάζιο της θάλασσας, ενώ το νησί δεν βουλιάζει από κόσμο όπως συμβαίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αν σας αρέσουν οι υπηρεσίες και η διαμονή 5 αστέρων, τότε το 5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, είναι το ιδανικό ξενοδοχείο που θα κάνει την παραμονή σας στο νησί, πραγματικά αξέχαστη.

4* Ariti Grand Hotel – Κέρκυρα Κανόνι

Το 4* Ariti Grand Hotel στην Κέρκυρα

Το 4* Ariti Grand Hotel στην Κέρκυρα

Ώρα να περάσουμε στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον της Κέρκυρας. Στο νησί με τις ξεχωριστές ομορφιές, και τις γαλαζοπράσινες παραλίες. Τι καλύτερο για ένα τετραήμερο, μια πρόωρη έναρξη του καλοκαιριού στο νησί των Φαιάκων. Σε μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές της Κέκρυρας, στο Κανόνι, θα βρείτε το 4* Ariti Grand Hotel. Τοποθετημένο σε “στρατηγικό” σημείο στην πόλη, σας προσφέρει σε πολύ κοντινή απόσταση τα ομορφότερα σημεία ενδιαφέροντος και τις πιο θεαματικές βόλτες.

Avalon Hotel – Ζάκυνθος

Το Avalon Hotel στη Ζάκνυθο

Το Avalon Hotel στη Ζάκνυθο

Γαλαζοπράσινη ομορφιά, νύχτες με τραγούδι και υπέροχες γεύσεις, μοναδικής ομορφιάς τοπία και σπηλιές αλλά και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς περιβαντολογικού ενδιαφέροντος. Η Ζάκυνθος είναι πάντα όμορφη, ειδικά όταν λάμπει ο ήλιος που φωτίζει καλύτερα τις ομορφιές της. Δοκιμάστε και μια βόλτα στην πιο πολυφωτογραφημένη παραλία του κόσμου, το διάσημο Ναυάγιο. Για τη διαμονή σας; Το Avalon Hotel, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ταξίδι σας, από όμορφο, σε πραγματικά μοναδικό. Βρείτε όλες τις προσφορές για Πρωτομαγιά εδώ!

About Ekdromi.gr