ξυλόκαστρο

Μίνι απόδραση στο Ξυλόκαστρο

Ο καιρός ακόμα δεν μας έχει εγκαταλείψει. Ο Ήλιος είναι δυνατός και μας γεμίζει φως και ζέστη, ακόμα και αυτές τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Η αίσθηση του καλοκαιριού είναι ακόμα μέσα μας και όλα τα παραπάνω οδηγούν στο ότι οι μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου είναι για βουτιές! Για καλοκαιρινές βόλτες και χαλάρωση στις παραλίες. Τι θα λέγατε λοιπόν για μια μίνι απόδραση στο Ξυλόκαστρο για αυτό το Σαββατοκύριακο;

Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο

Και τι μπορεί να πας προσφέρει το Ξυλόκαστρο για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο; Τα πάντα! Πρώτον είναι κοντά στην Αττική, πράγμα που μας επιτρέπει να μην ξοδέψουμε τη μισή μας μέρα στο δρόμο για ένα από διήμερο. Δεύτερον, το Ξυλόκαστρο διαθέτει πολύ όμορφες παραλίες, για στιγμές ξεκούρασης πλάι στο κύμα. Τρίτον, με βάση το Ξυλόκαστρο μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές ενδιαφέρουσες κοντινές εκδρομές. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Τρικαλοχώρια, τον Φενεό ή την Αρχαία Κόρινθο. Επίσης, είναι τόπος με τη δικιά του ιστορία για όσους αρέσκονται να ανακαλύπτουν τις καταβολές του κάθε προορισμού. Η εκκλησία του Αγίου Βλάσιου στην κεντρική πλατεία αλλά και η Βίλλα του Άγγελου Σικελιανού, από την οποία έχουν περάσει μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ποίησης και της λογοτεχνίας, αποτελούν σίγουρα μέρη που αξίζει να δει κανείς. Με λίγα λόγια το Ξυλόκαστρο συνδυάζει τα πάντα.

Ειδικά τώρα τον Σεπτέμβριο όπου το μεγάλο κύμα των εκδρομέων έχει κοπάσει, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να θαυμάσετε τις χαρές που σας προσφέρει αυτός ο προορισμός με τον πιο όμορφο και χαλαρό τρόπο. Να κάνετε τις βουτιές σας στην παραλία του Πευκιά, να κάνετε τις βόλτες σας στο κέντρο, αλλά και να ανακαλύψετε πανέμορφα κοντινά μέρη!

Μια μοναδική προσφορά στο Ξυλόκαστρο!

Μια απόλαυση τεσσάρων αστέρων σας περιμένει. Το μοναδικό 4* Arion Hotel μπορεί να εγγυηθεί πως η παραμονή σας θα είναι εκτός από ενδιαφέρουσα, και πολυτελής. Το κατάλυμα αυτό διαθέτει συνολικά 75 υπέροχα δωμάτια με όλες τις ανέσεις καθώς και spa ενώ η θάλασσα βρίσκεται ακριβώς μπροστά του. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή κανείς για να απολαύσει ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο και να γυρίσει πίσω πλήρης από εικόνες και στιγμές!

Διακοπές στο Ξυλόκαστρο

Ιδανικός προορισμός, όχι μόνο για κοντινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, αλλά και για τις κύριες καλοκαιρινές σας διακοπές. Το Ξυλόκαστρο είναι ένα μέρος που πραγματικά συνδυάζει τα πάντα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αττική, διαθέτει υπέροχες παραλίες, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας τουριστικές υποδομές και σας δίνει τη δυνατότητα για ενδιαφέρουσες κοντινές αποδράσεις! Καλοκαιρινές Διακοπές στο Ξυλόκαστρο λοιπόν, για όσους θέλουν να αποφύγουν τα πολύωρα ταξίδια και να ζήσουν το καλοκαίρι τους με τον πλέον όμορφο τρόπο!

Arion Hotel

Arion Hotel - διακοπές στο Ξυλόκαστρο

Το Arion Hotel

Στη μικρή, όμορφη και ήσυχη πόλη του Ξυλόκαστρου, βρίσκουμε το Arion Hotel. Με τα 75 δωμάτιά του (56 τριπλά και 19 σουίτες), το καταπληκτικό εστιατόριο a la carte που διαθέτει, το Spa αλλά και με τη θάλασσα ακριβώς μπροστά του, μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη αλλά και χαλαρωτική διαμονή για τις φετινές καλοκαιρινές σας διακοπές. Με βάση το Arion Hotel, θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις ομορφιές της γύρω περιοχής. Το Ξυλόκαστρο προσφέρει καταπληκτικές παραλίες για κολύμπι και άλλες θαλάσσιες ασχολίες (σπόρ, βόλλευ κλπ). Επίσης, εδώ βρίσκεται ένα από τα πιο μοναδικά δάση κωνοφόρων στην Ελλάδα, το δάσος του Πευκιά.

Aqua Mare Resort

Aqua Mare Resort

Το Aqua Mare Resort

Το Aqua Mare Resort βρίσκεται κοντά στην παραλία του Μελισσίου και προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τα βουνά, καθώς και οργανωμένη παραλία. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο ευρύχωρο δωμάτιό σας και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα που προσφέρει. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το δωρεάν αγγλικό πρωινό σας στην ηλιόλουστη βεράντα του. Εναλλακτικά, προκαλέστε φίλους και οικογένεια σε ένα παιχνίδι βόλεϊ στην ιδιωτική παραλία. Το Aqua Mare Resort αποτελεί μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την αρχαία Κορίνθια. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο και να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Είστε έτοιμοι λοιπόν για καλοκαιρινές διακοπές; Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο εδώ!

About Ekdromi.gr