5 προορισμοί για τον Οκτώβριο

Εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου

Μπορεί τη φετινή 28η Οκτωβρίου να μην σταθήκαμε τυχεροί (δεν έπεσε Δευτέρα ή Παρασκευή για να τη συνδυάσουμε με 3ήμερο), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διάθεσή μας για εξορμήσεις μειώνεται! Άλλωστε, τι καλύτερο από μια 2ήμερη άδεια από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις για μία 4ήμερη ή και 5ήμερη φθινοπωρινή εκδρομή! Οι επιλογές άλλωστε δεν είναι λίγες και οι προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr είναι πάντα εδώ για να μας λύνουν τα χέρια στις μικρές και μεγάλες αποδράσεις μας! Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας για μια εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου!

Εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου

Παραδοσιακά τέτοια εποχή κινούμαστε οδικώς. Το αυτοκίνητο μας δίνει τη δυνατότητα μιας ευέλικτης μετακίνησης αλλά και μια πληθώρα προορισμών. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα όμορφο τουρ στην Πελοπόννησο; Οι ορεινοί προορισμοί της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ και οι παραθαλάσσιοι θα σας γεμίσουν με όμορφες εικόνες! Τα Καλάβρυτα, η Δημητσάνα και τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για όποιους προτιμούν το βουνό. Αλλά και το Γύθειο, το Λεωνίδιο και η Κυπαρισσία προτείνονται ανεπιφύλακτα για όσους επιμένουν να αναζητούν τη θάλασσα!

Εάν η επιθυμία σας όμως είναι να κινηθείτε βορείως, τότε σίγουρα η καλύτερη επιλογή είναι το Πήλιο και τα χωριά του. Ιδανικά για βόλτες στη φύση και περιπάτους σε γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια. Τα χωριά του Πηλίου σας χαρίζουν απλόχερα τόσο την ομορφιά του ορεινού τοπίου, όσο και πρόσβαση στη θάλασσα.

Ακόμα πιο ψηλά, βρίσκουμε την περιοχή της Κατερίνης. Από τη μία η θέα του μεγαλοπρεπούς Ολύμπου, και από την άλλη οι παραθαλάσσιοι οικισμοί. Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά είναι δύο από τους top προορισμούς της περιοχής.

Αν πάλι προτιμάτε τις ανέσεις και τις επιλογές μιας μεγάλης πόλης, τα Ιωάννινα με την υπέροχη λίμνη τους είναι, δίχως αμφιβολία, μία εξαιρετική επιλογή. Ιδανικά συνδυάζονται με τα ορεινά Ζαγοροχώρια.

Βρείτε όλες τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου εδώ!

About Ekdromi.gr