Νοέμβριος στη Μονεμβασιά

Νοέμβριος στη Μονεμβασιά

Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας. Η μοναδικότητα της Μονεμβασιάς είναι αδιαμφισβήτητη τόσο για την ξεχωριστή ομορφιά του τοπίου της, όσο και για τη χαλαρωτική θέα που προσφέρει. Δεν είναι όμως μόνο το κάλλος της που την κάνει να ξεχωρίζει. Η Μονεμβασιά, είναι ένα αμάλγαμα ιστορίας, πολιτισμού και γραφικότητας. Ένα κράμα πολλών παραγόντων που συγκινεί τους επισκέπτες μόλις επιβιβάζονται σε αυτήν. Μία επιβίβαση χωρίς προορισμό, αφού το “Πέτρινο καράβι” του Γιάννη Ρίτσου διαθέτει την απαραίτητη γοητεία, ομορφιές αλλά και ιστορικές μνήμες που έχουν αφήσει τα σημάδια τους ανεξίτηλα σε κάθε σημείο του. Ένα μέρος ιδανικό όλες τις εποχές του χρόνου. Ο Νοέμβριος στη Μονεμβασιά έχει τα δικά του χρώματα που του δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο!

Νοέμβριος στη Μονεμβασιά – Προσφορές ξενοδοχείων

Kalnterimi Suites

Το Kalnterimi Suites - Νοέμβριος στη Μονεμβασιά
Το Kalnterimi Suites στη Μονεμβασιά

Το παραδοσιακά χτισμένο Kalnterimi βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία μέσα στο μεσαιωνικό κάστρο της Μονεμβασιάς, με θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Τα δωμάτια του διαθέτουν ξύλινο δάπεδο καθώς και οροφή με ξύλινα δοκάρια. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει ντουλάπα, ενώ το μοντέρνο μπάνιο προσφέρει στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης Korres. Επιπλέον, ορισμένες μονάδες είναι εξοπλισμένες και με υδρομασάζ. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα. Το Kalnterimi απέχει 1χλμ. από τη νέα πόλη της Μονεμβασιάς και 2χλμ. από το γραφικό χωριό της Αγίας Παρασκευής με την παραλία.

Ξενώνας Γουλάς

Ο παραδοσιακός ξενώνας Γουλάς
Ο παραδοσιακός ξενώνας Γουλάς

Ο παραδοσιακός ξενώνας “Γουλάς” βρίσκεται στο μεσαιωνικό τμήμα της Μονεμβασιάς. Λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας άρτια εξοπλισμένα καταλύματα σε παραδοσιακό στυλ. Όλα έχουν ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Περιλαμβάνουν ψυγείο, βραστήρα και μικρή ηλεκτρική εστία. Στο ισόγειο θα βρείτε ένα μεγάλο δωμάτιο με 2 δίκλινα κρεβάτια και το δικό του μπάνιο, μια όμορφη αυλή και η κουζίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα διαμέρισμα με 3 δωμάτια με μπάνιο, και άλλο ένα δίκλινο δωμάτιο με το δικό του μπάνιο και ένα καθιστικό. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 2 δίκλινα δωμάτια, το κάθε ένα με το δικό τους μπάνιο. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματιστικό, ψυγείο, τηλεόραση, καφετιέρα και ματάκι κουζίνας.

Βρείτε όλες τις προσφορές για τον Νοέμβριο στη Μονεμβασιά εδώ!

About Ekdromi.gr