αποδράσεις τον απρίλιο

Αποδράσεις τον Απρίλιο

Ο Μάρτιος σιγά σιγά μας αποχαιρετά με μια γλυκιά γεύση. Άλλωστε, ειδικά φέτος, μας προσέφερε 2 υπέροχα τριήμερα και μας έδωσε αφορμή για μίνι αποδράσεις, τόσο την Καθαρά Δευτέρα, όσο και το 2ήμερο της 25ης Μαρτίου. Μπροστά μας πλέον ο Απρίλιος. Ένας μήνας που, παραδοσιακά, μας κάνει να ξεχνάμε τις χειμερινές εξορμήσεις, και προετοιμάζει το έδαφος για ταξίδια με πιο καλοκαιρινό χαρακτήρα. Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η ηλιοφάνεια των ημερών ξεσηκώνει τη σκέψη και το μυαλό μας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα, μικρό ή μεγάλο, ταξίδι τον Απρίλιο. Μπείτε στο ekdromi.gr και ανακαλύψτε όλες τις υπέροχες προσφορές ξενοδοχείων για αποδράσεις τον Απρίλιο, και ξεκινήστε τη δική σας!

Αποδράσεις τον Απρίλιο

Ο μήνας αυτός ταιριάζει με τα πάντα. Είναι ιδανικός για οδικές εξορμήσεις, συνδυάζεται άψογα με βουνό, αλλά “δένει” μαεστρικά και με τη θάλασσα και το νησί. Έτσι κι αλλιώς, η φύση τον Απρίλιο είναι πολύχρωμη και μας παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό. Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην το εκμεταλλευτούμε; Και ποιος δεν θα ενθουσιαζόταν με τη φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου; Αυτού του μοναδικού μέρους που περιέχει πραγματικά τα πάντα. Υπέροχες διαδρομές ανάμεσα σε όμορφες πόλεις, χωριά και σημεία ενδιαφέροντος. Η Πελοπόννησος είναι μαγική, και τον Απρίλιο ακόμα ομορφότερη! Δεν είναι όμως το μοναδικό όμορφο μέρος που μπορεί κανείς να επισκεφθεί. Η φυσική ομορφιά του Καρπενησίου είναι και αυτή στα καλύτερά της. Όπως και το ανεξάντλητο Πήλιο.

Εκτός όμως από τους παραδοσιακούς δημοφιλείς προοροσμούς, ο Απρίλιος μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε και κάποιο ταξίδι σε νησί. Τα νησιά του Αργορασωνικού είναι πραγματικά ιδανικά για μίνι εξορμήσεις. Η Αίγινα , ο Πόρος, αλλά και το ήσυχο και χαλαρωτικό Αγκίστρι σας περιμένουν μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr. Τα όμορφα νησιά του Ιονίου, έχουν και αυτά την τιμητική τους. Η εντυπωσιακή Ζάκυνθος, η κλασική Κέρκυρα και η υπέροχη Λευκάδα, αποτελούν, η κάθε μια για τον δικό της, ξεχωριστό λόγο, υπέροχες αφορμές για ταξίδι τον Απρίλιο!

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για τον Απρίλιο εδώ!

About Ekdromi.gr