Πρωτοχρονιά των ονείρων σας

Η Πρωτοχρονιά των ονείρων σας

Βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες από το τέλος του 2019 και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2020 με ανοιχτή καρδιά. Όλοι μας θέλουμε η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη και μάλιστα από το πρώτο της λεπτό. Ένα λαμπρό ρεβεγιόν μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε αυτή τη στιγμή μοναδική. Μια στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη και θα σηματοδοτήσει χαρά και επιτυχίες μπορείτε να την ζήσετε τώρα μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr. Διαλέξτε από τις παρακάτω προσφορές ξενοδοχείων 5 αστέρων και προσφέρετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας το πιο χλιδάτο και ξεχωριστό ρεβεγιόν.

Η Πρωτοχρονιά των ονείρων σας από το Ekdromi.gr

5* Alkyon Resort Hotel & Spa – Βραχάτι Κορινθίας

5* Alkyon Resort Hotel & Spa – Βραχάτι Κορινθίας

Στο πανέμορφο Βραχάτι θα ζήσετε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, στην όαση γαλήνης και πολυτέλειας του Alkyon Resort Hotel & Spa. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε στο Spa και να χαλαρώσετε στην αίθουσα μασάζ καθώς τα παιδιά σας θα παίζουν ασφαλή στον παιδότοπο του ξενοδοχείου ή στην απογευματινή παιδική απασχόληση. Μπορείτε ακόμη να περιπλανηθείτε στους κατάφυτους κήπους κάνοντας χρήση των ποδηλάτων του ξενοδοχείου.

5* 1000 Colors Hotel – Ξάνθη

5* 1000 Colors Hotel – Ξάνθη

Στην καρδιά της γιορτινής Ξάνθης βρίσκουμε το 1000 Colors Hotel. Χαλαρώστε στα ευρύχωρα δωμάτια του με θέα την πόλη της Ξάνθης αλλά και την Θάσο. Υποδεχτείτε το νέο έτος σε ένα μοναδικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, πλούσιο μπουφέ και κρασί από τους τοπικούς αμπελώνες. 

5* Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι

5* Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι

Στο γραφικό Καρπενήσι απολαύστε μια ξεχωριστή πρωτοχρονιά στο Montana Hotel & Spa. Διαλέξτε μέσα από μια ποικιλία εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων τον τρόπο που θα διασκεδάσετε αλλά και θα χαλαρώσετε. Απολαύστε την εσωτερική πισίνα, αναζωογονηθείτε με μια θεραπεία προσώπου και απολαύστε το ποτό σας σε μια μουσική βραδιά στο valley view bar του ξενοδοχείου. Χαρίστε στα παιδιά σας όμορφες στιγμές με τις απογευματινές δημιουργικές απασχολήσεις που οργανώνει το ξενοδοχείο με την παρουσία παιδαγωγού. Υποδεχτείτε το νέο έτος στο εορταστικό Gala ακούγοντας μουσικές επιλογές από DJ. 

About Ekdromi.gr