χειμερινή εξόρμηση

Οι Ευκαιρίες του 2020 για Χειμερινή Εξόρμηση 

Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του νέου έτους! Οι περισσότεροι από εμάς επιστρέφουμε σιγά σιγά στους καθημερινούς ρυθμούς μας. Κάποιοι πέρασαν τις ημέρες τους στα χωριά τους, άλλοι σε κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό και κάποιοι παρέμειναν στον τόπο τους. Αν η αλλαγή του χρόνου δεν σας βρήκε σε κάποια μαγική τοποθεσία και λαχταρείτε να κάνετε μια χειμερινή εξόρμηση, ο Ιανουάριος είναι ίσως ο καλύτερος μήνας για να το πραγματοποιήσετε!   

Το να οργανώσετε και να κάνετε ένα ταξίδι αυτές τις ημέρες είναι ίσως η καλύτερη επιλογή γιατί θα βρείτε πολύ καλές τιμές σε ξενοδοχεία, καταστήματα και ταβέρνες. Η μειωμένη κίνηση των εκδρομέων το μήνα Ιανουάριο, οδηγεί στην πτώση αυτών των τιμών και επιτρέπει σε εσάς να αποδράσετε εύκολα και οικονομικά.  

Οι Ευκαιρίες για Χειμερινή Εξόρμηση από το Ekdromi.gr

Αυτό τον Ιανουάριο η προορισμοί εντός Ελλάδος μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και απαίτηση. Απο τους πιο περιπετειώδεις μέχρι τους πιο ρομαντικούς επιλέξτε τοποθεσία και αφεθείτε στην μαγεία της.

Ξεκινώντας από την Νότια Ελλάδα, μπορείτε να ταξιδέψετε στην πανέμορφη Καλαμάτα που ως μεγάλη πόλη ακόμη και τον χειμώνα, παρέχει πλήθος δραστηριοτήτων χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. 

Επίσης, τα Καλάβρυτα συνεχίζουν να είναι η σταθερή αξία της πελοποννήσου, παρέχοντας σας επιλογές διασκέδασης και περιπέτειας στο χιονοδρομικό κέντρο τους. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε εδέσματα και τοπικές λιχουδιές, πάντοτε μέσα στο πανέμορφο ορεινό τοπίο της περιοχής.

Κοντά στην Αθήνα, επιλέξτε να χαλαρώσετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Βραχάτι Κορινθίας ή στο Ξυλόκαστρο. Οι προορισμοί αυτοί αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για απόδραση Σαββατοκύριακου.

Η κοσμοπολίτικη Αράχωβα συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένο προορισμό ακόμα και μετά από τις γιορτές, επιβεβαιώνοντας την φήμη της. Συνδυάστε εξορμήσεις στον Παρνασσό για σκι με γαστρονομικές απολαύσεις στα γραφικά μαγαζάκια της περιοχής.

Οι επιλογές για απόδραση συνεχίζουν και στην Ήπειρο. Ταξιδέψτε στα πανέμορφα Ιωάννινα και απολάυστε ένα ζεστό ρόφημα δίπλα στην λίμνη. Αν είστε πιο περιπετειώδης επιλέξτε τα γραφικά Ζαγοροχώρια και επιτρέψτε στην άγρια φύση της περιοχής να ταξιδέψει το νου σας.

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές του Ekdromi.gr για απόδραση τον Ιανουάριο εδώ!

About Ekdromi.gr