καθαρά δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα – Προσφορές της τελευταίας στιγμής

Και να που ένα από τα πιο δημοφιλή και παραδοσιακά τριήμερα, η Καθαρά Δευτέρα επιτέλους έφτασε. Το τριήμερο της ξεκινά επισήμως από το Σάββατο αλλά το μυαλο μας ταξιδεύει ήδη. Για όλους εσάς που έχετε την όρεξη να ταξιδέψετε αλλά ακόμα δεν έχετε πραγματοποιήσει κάποια κράτηση. Αλλά και για εσάς που δεν έχετε αποφασίσει που ακριβώς θέλετε να πάτε, το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή, μπορείτε εύκολα και οικονομικά να επιλέξετε ανάμεσα στις προσφορές που έχει εξασφαλίσει το ekdromi.gr ειδικά για εσάς!

Προσφορές ξενοδοχείων για την Καθαρά Δευτέρα

Στις προτάσεις του ekdormi.gr για το τριήμερο που έρχεται, έχετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών και διαφορετικών προσφορών. Ανάμεσα σε προτάσεις που απευθύνονται σε κάθε είδος ταξιδιώτη αλλά και σε κάθε επίπεδο πολυτέλειας. Στις ξεχωριστές αυτές προσφορές, μπορείτε να διελέξετε από 5άστερα και 4άστερα premium ξενοδοχεία, μέχρι και μικρά boutique με το δικό τους ξεχωριστό χρώμα και προσωπικότητα. Και από προορισμούς; Καρπενήσι, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Ζαγοροχώρια, Ορεινή Ναυπακτία αλλά και Μονεμβασιά. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα μέρη στα οποία μπορεί κανείς να επισκεφθεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ξεκινήστε λοιπόν την αναζήτησή σας πάντα μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr.

Όσον αφορά τα ξενοδοχεία, τι θα λέγατε για μια επίσκεψη στο πανεμορφο Emotions Country Resort στο Καρπενήσι, χτισμένο από ξύλο και πέτρα. Ή ακόμα και στο, τεσσάρων αστέρων, Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο, με θέα τη θάλασσα. Περιπλανηθείτε στη μοναδική αισθητική του Galaxy Design Hotel στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου θα μαγευτείτε από το design και τους ιδιαίτερους φωτισμούς του. Παράλληλα, θα έχετε τη Νύφη του Θερμαϊκού σε απόσταση αναπνοής. Στην πανέμορφη Ορεινή Ναυπακτία, κάντε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα στα υπέροχα Σπιτάκια της Ιφιγένειας. 10 πανέμορφα δωμάτια είναι ικανά να σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινότητα και να ταξιδέψετε με το μυαλό και το σώμα.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!

About Ekdromi.gr