καθαρά δευτέρα στα ιωάννινα

Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι γνωστή για πολλούς λόγους. Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, που παραμένει αναλλοίωτη όλες τις εποχές του χρόνου. Εκτός και από την πασίγνωστη λίμνη της, που αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες και δίνει ξεχωριστό χρώμα στην πόλη. Εκτός λοιπόν από όλα τα παραπάνω, τα Ιωάννινα εκπέμπουν τη γοητεία που μπορεί να χαρίσει στους επισκέπτες τους στιγμές πραγματικά ξεχωριστές. Την Καθαρά Δευτέρα, τα χρώματα των Ιωαννίνων, αυτά που συνθέτουν το παζλ της πόλης, είναι στα καλύτερά τους! Τα Ιωάννινα λοιπόν, αποτελούν  μια από τις πιο όμορφες προτάσεις για τη φετινή  Καθαρά Δευτέρα. Και φέτος, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα.

Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα

Προσφορές ξενοδοχείων

Το ξενοδοχείο "Εξοχή"

Το ξενοδοχείο “Εξοχή”

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε το φετινό τριήμερο σε ένα μαγευτικό μέρος όπου θα έχετε θέα το όρος “Μιτσικέλι” και τη λίμνη των Ιωαννίνων; Αν μη τι άλλο η ιδέα είναι μοναδική! Κι όμως, στο παλιό κέντρο του Περάματος, υπάρχει ένα παραδοσιακό, κλασικό ξενοδοχείο που έχει το όνομα “Εξοχή”. Εκεί σας περιμένουν τρία κτίρια με πέτρινες καμάρες, εστιατόριο, 2 πισίνες και 32 υπέροχα δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση. Αλλά πάνω απ’ όλα, το “Εξοχή” φημίζεται για την αγάπη και το μεράκι των ιδιοκτητών του, οι οποίοι σας προσφέρουν την καλύτερη γιαννιώτικη φιλοξενία, συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση πολλών ετών!

Το Grand Serai Congress & Spa

Το Grand Serai Congress & Spa

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε μια διαμονή πολλών αστέρων, τότε σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε το Grand Serai Congress & Spa. Χτισμένο σε μια έκταση 13.000 τ.μ. μέσα στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, το Grand Serai Congress & Spa συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ της περιοχής με στοιχεία από τη Μέση Ανατολή. Σε ένα θεσπέσιο και πολυτελές περιβάλλον 5 αστέρων, μπορείτε να χαλαρώσετε στους χώρους του spa, να ξεκουραστείτε στα δωμάτια που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και να νιώσετε τη μοναδική πολυτέλεια σε κάθε χώρο του πραγματικά ξεχωριστού αυτού ξενοδοχείου!

 

About Ekdromi.gr