καθαρά δευτέρα στο ναύπλιο

Καθαρά Δευτέρα στο Ναύπλιο

Πρόκειται για έναν από τους πιο όμορφους, παραδοσιακούς και ιστορικούς προορισμούς της χώρας. Αν συνυπολογίσει κανείς πως απέχει μόλις 2 ώρες και κάτι από την Αττική, καταλαβαίνουμε πως το υπέροχο Ναύπλιο, είναι και άμεσα προσβάσιμο. Μια όαση ομορφιάς 2 βήματα μόλις από τη βαβούρα της πόλης και την καθημερινότητα. Ειδικά φέτος, μέσα από τις μοναδικές προσφορές που το ekdormi.gr έχει εξασφαλίσει για τους χρήστες του, μια έκδρομη την Καθαρά Δευτέρα στο Ναύπλιο φαντάζει ιδανική. Οι εικόνες, οι βόλτες, τα συναισθήματα, οι γεύσεις και τα ιστορικά μνημεία είναι τόσα πολλά, που δύσκολα φτάνουν 3 ημέρες για να τα ανακαλυψει κανείς.

Καθαρά Δευτέρα στο Ναύπλιο

Ξεκινήστε με μια βόλτα στην Ακροναυπλιά. Ζήστε τη χαλαρότητα και την ηρεμία του μέρους, αγνατεύστε τη θάλασσα και έπειτα κατευθυνθείτε στην Πλατεία Συντάγματος. Μπείτε στους ρυθμούς του Ναυπλίου. Καθίστε αναπαυτικά σε ένα από τα cafe και τα bar της πλατείας. Απολαυστε το ποτό ή το ρόφημά σας με θέα το κάστρο του Παλαμιδίου να ορθώνεται αγέχωρο πάνω από την πόλη. Η αλήθεια είναι πως η ομορφιά του Ναυπλίου βρίσκεται παντού, σε κάθε σημείο και να κοιτάξει κανείς, οπουδήποτε μέσα στην πόλη και αν βρίσκεται. Αν είστε πιο τολμηρός, επιχειρείστε και την κλασική ανάβαση μέχρι το κάστρο και τη φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Το θέαμα από ψηλά θα αποζημιώσει στο έπακρο την όποια κούραση από τα 999 σκαλιά που πρέπει να ανεβείτε!

Προσφορές στο Ναύπλιο για την Καθαρά Δευτέρα

Το ekdromi.gr σας προσφέρει τρία μοναδικά ξενοδοχεία για το τριήμερο σας στο Ναύπλιο. 3 ξενοδοχεία που το καθένα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Το Ilion Traditional Hotel είναι δίχως αμφιβολία μια ξεχωριστή πρόταση αφού σας μεταφέρει στον προηγούμενο αιώνα! Χτισμένο το 1620, αποτέλεσε για πολλά χρόνια κατοικία πολλών διάσημων προσώπων της πόλης. Αν μη τι άλλο μια ιδιαίτερη πρόταση διαμονής. Το Dias Hotel από την άλλη, πρώην κατοικία του Υψηλάντη, είναι συνώνυμο της παράδοσης αλλά και της πολυτέλειας! Μεταξωτά σεντόνια και υποαλλεργικά στρώματα, μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον, εγγυώνται την αξέχαστη διαμονή σας. Τέλος, η τρίτη μας προσφορά, το Chroma Design Hotel & Suites, βρίσκεται σε στρατηγική θέση μέσα στην πόλη, έχοντας σε απόσταση αναπνοής τα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος. Όσο για το εσωτερικό του; Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το ξενοδοχείο αυτό είναι συνώνυμα του στυλ!

About Ekdromi.gr