δημοφιλέστεροι προορισμοί ekdromi.gr

Μάιος – οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του ekdromi.gr

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον Μάιο, τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, και πλέον πλησιάζουμε πολύ κοντά στο καλοκαίρι. Ο ήλιος μία εμφανίζεται και μια κρύβεται, και δεν μας αφήνει να μπουμε για τα καλά σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Άλλωστε, αυτή είναι και η ομορφιά της άνοιξης! Η εναλλαγή του καιρόυ και της διάθεσής μας. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα που είναι υπέροχη όλες τις εποχές του χρόνου. Τι καλύτερο λοιπόν από μια μίνι εξόρμηση τον Μάιο! Ας δούμε ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών του ekdromi.gr.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του ekdromi.gr για τον Μάιο

Πελοπόννησος

Το Πανέμορφο Ναύπλιο στην Πελοπόννησο
Το πανέμορφο Ναύπλιο στην Πελοπόννησο

Η απέραντη Πελοπόννησος έχει τα πάντα. Μεγάλες πόλεις και μικρά γραφικά χωριά. Έχει υπέροχες παραλίες αλλά και μοναδικά ορεινά τοπία. Έχει φυσική ομορφιά αλλά και παραδοσιακή γραφικότητα. Έχει το πανέμορφο Ναύπλιο, την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το Γύθειο, την Καλαμάτα, τη Μάνη. Θέλετε κάτι περισσότερο;

Χαλκιδική

Χαλκιδική
Χαλκιδική

Τρία πόδια στη Βόρεια Ελλάδα, και τα τρία πανέμορφα, το καθένα με τον δικό του τρόπο. Καθώς το ένα είναι το Άγιον Όρος, μέρος που δεν προσφέρεται για τουρισμό, θα επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα δύο, την Κασσάνδρα και την Σιθωνία. Η Χαλκιδική ένα κάλεσμα της φύσης, της ομορφιάς, της εναλλαγής των τοπίων και της ανεμελιάς,  με αποτέλεσμα να ανεβαίνει διαρκώς στις προτιμήσεις του κοινού τα τελευταία χρόνια. Πλέον δεν αποτελεί must προορισμό μόνο για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και της νότιας!

Πιερία

Το Κάστρο του Πλαταμώνα στην Πιερία
Το Κάστρο του Πλαταμώνα στην Πιερία

Ακόμα ένα υπέροχο μέρος που συνδυάζει βουνό (το μεγαλύτερο) και θάλασσα (γαλάζια σημαία). Η ομορφιά της Πιερίας συνθέτει τις υπέροχες βόλτες στην πόλη της Κατερίνης, με τη μαγική παραλία του Πλαταμώνα και της Λεπτοκαρυάς. Όλα κάτω από τη σκιά του μεγαλοπρεπή Ολύμπου. Αλλά ακόμα και για όσους θέλουν να θαυμάσουν από πιο κοντά το μεγαλύτερο βουνό της χώρας, το γραφικό Λιτόχωρο είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει κανείς την ανάβασή του!

About Ekdromi.gr