Τράπεζα Πειραιώς

Μεγάλη Προσφορά ekdromi.gr και Τράπεζα Πειραιώς

Το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, δεν σταματά τις καλοκαιρινές του εκπλήξεις! Για όλους εσάς που χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, οι προσφορές του ekdromi.gr γίνονται ακόμα μεγαλύτερες! Από 5 μέχρι και 16 Αυγούστου, με κάθε αγορά προσφοράς που πραγματοποιείται με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζετε μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο, αλλά και 15 yellows για κάθε 1€ αγορών! Μη χάνετε την ευκαιρία, με το πρόγραμμα προσφορών του ekdromi.gr με την Τράπεζα Πειραιώς, η συνολική έκπτωση αγγίζει το 67%. Όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα τα βρείτε εδώ!

Μεγάλη προσφορά ekdromi.gr και Τράπζα Πειραιώς

Η μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο και τα 15 yellows για κάθε 1€ αγορών σε συνδυασμό με τις ήδη μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που βρίσκετε στο ekdromi.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε την κράτησή σας με μια συνολική έκπτωση που, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει και το 67%. Με λίγα λόγια, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με εξαιρετικά χαμηλό κόστος! Και η προσφορά δεν αφορά μόνο τις καλοκαιρινές προσφορές ξενοδοχείων. Ακόμα και αν έχετε ήδη κλείσει την καλοκαιρινή σας εξόρμηση, μπορείτε να οργανώσετε από τώρα μια mini απόδραση τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του ekdromi.gr και της Τράπεζας Πειραιώς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας κάρτα Τράπεζας Πειραιώς σε οποιαδήποτε από τις προσφορές που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Προορισμοί

Με την καλοκαιρινή Προσφορά του ekdromi.gr και της Τράπεζας Πειραιώς σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε υπέροχα ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Για τον Αύγουστο αλλά και το Φθινόπωρο. Βρείτε τους ομορφότερους νησιωτικούς και παραθαλάσσιους προορισμούς και κάντε ένα αξέχαστο ταξίδι. ΣαντορίνηΧαλκιδική, Σκόπελος, Πελοπόννησος, Ζάκυνθος και Κέρκυρα, είναι μόνο μερικα από τα μέρη που μπορείτε να επιλέξετε και να κερδίσετε μια διανυκτέρευση δωρεάν!

Και μην ξεχνάτε πως η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε εποχή θελήσετε να ταξιδέψετε! Αρκεί η κράτηση να πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 με 16 Αυγούστου που ισχύει η προσφορά.

Οι επιλογές σας πάντως δεν περιορίζονται μόνο στον προορισμό που θα επιλέξετε. Οι προσφορές του ekdromi.gr απευθύνονται σε κάθε τύπο ταξιδιώτη. Μέσα στις προσφορές μπορείτε να βρείτε πολυτελή 5άστερα που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, αλλά και μικρά boutique καταλύματαμε ιδιαίτερο στυλ. Με λίγα λόγια, μέσα από το την προσφορά του ekdromi.gr και της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Μην περιμένετε άλλο λοιπόν, μπείτε σήμερα στο ειδικό section του ekdromi.gr με τις προσφορές και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

About Ekdromi.gr