προσφορές ξενοδοχείων στην πάρο

Προσφορές Ξενοδοχείων στην Πάρο

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων. Η Πάρος, με τα όμορφα λευκά σπίτια, τις εκπληκτικές παραλίες και την γραφική Νάουσα, κάθε χρόνο γίνεται και πιο όμορφη. Δεν είναι τυχαίο πως τα καλοκαίρια, το νησί αυτό κυριολεκτικά βουλιάζει από επισκέπτες όλων των ηλικιών. Αν λοιπόν φέτος το καλοκαίρι προγραμματίζετε να περάσετε λίγες ή πολλές μέρες στο νησί αυτό, πρέπει σίγουρα να δείτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στην Πάρο που έχει εξασφαλίσει για εσάς το ekdromi.gr και για αυτό το καλοκαίρι! Σίγουρα μία, (ή περισσότερες) θα είναι η ιδανική για εσάς!

Προσφορές ξενοδοχείων στην Πάρο

4* Porto Paros Hotel Villas & Aquapark

Το Porto Paros Hotel Villas & Aquapark
Το Porto Paros Hotel Villas & Aquapark

Ιδανικό για τους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους μας. Το Porto Paros Hotel Villas & Aquapark βρίσκεται σε μια όμορφη πλαγιά με θέα τον κόλπο της Νάουσας, 4 χιλιόμετρα. περίπου από το υπέροχο, παραδοσιακό χωριό. Είναι το μεγαλύτερο Ξενοδοχείο στις Κυκλάδες και είναι τέλεια εναρμονισμένο με το φυσικό του περιβάλλον. Το Porto Paros Hotel Villas & Aquapark προσφέρει εξαιρετική διαμονή. Διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μοναδικά ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές. Για όσους θέλουν και κάτι περισσότερο, προσφέρει πλήθος από ενδιαφέρουσες δράσεις μέρα και νύχτα.

Santa Maria Surfing Beach

Το Santa Maria Surfing Beach
Το Santa Maria Surfing Beach

Το ξενοδοχείο Santa Maria Surfing Beach προσφέρει σε νεαρά ζευγάρια και οικογένειες μια ιδανική απόδραση. Η αμμώδης ιδιωτική παραλία του, τα κρυστάλινα νερά και τα εξωτικά μπανγκαλόου είναι ό,τι χρειάζεται ο επισκέπτης για να περάσετε υπέροχα τις διακοπές του. Προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ. Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση την ημέρα στις ξαπλώστρες κάτω από τον ήλιο και μετά τη δύση, η έντονη νυχτερινή ζωή της Νάουσας που είναι μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά. Μόλις 5 λεπτά από το παραδοσιακό ψαροχώρι της Νάουσας, δίπλα ακριβώς στη διάσημη παραλία Santa Maria.

Mrs Armelina by Mr&Mrs White Hotels

To Mrs Armelina by Mr&Mrs White Hotels
To Mrs Armelina by Mr&Mrs White Hotels

Το ξενοδοχείο Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels βρίσκεται στην παραδοσιακή τοποθεσία Νάουσα της Πάρου, στη περιοχή Άγιος Γεώργιος, 800 μέτρα από το κέντρο της όμορφης Νάουσας.Η περιοχή διαθέτει εστιατόρια, νυχτερινή ζωή , αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και ησυχία για τις χαλαρωτικές στιγμές σας. Σε μικρή απόσταση από τις παραλίες των Αγίων Αναργύρων , Σάντα Μαρία και Κολυμπίθρες .Το συγκρότημα έχει χτιστεί με την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική η οποία “δένει” με το φυσικό περιβάλλον.

Βρείτε όλες τις καλοκαιρινές προσφορές ξενοδοχείων στην Πάρο εδώ!

About Ekdromi.gr