Μοναδικές Προσφορές Ξενοδοχείων στα Ζαγοροχώρια

Προορισμός μαγικός και συνδεδεμένος κυρίως με τον χειμώνα. Τα Ζαγοροχώρια είναι σαν ένα μεγάλο κολάζ, φτιαγμένο από τις ομορφότερες καρτ ποσταλ. Καταπράσινες βουνοπλαγιές, δροσερά ρυάκια, πέτρινα γεφύρια, ατελείωτοι περίπατοι μέσα στη φύση και γραφικοί παραδοσιακοί οικισμοί. Όλα αυτά συνθέτουν το όμορφο κάδρο της περιοχής αυτής της Ηπείρου. Και αν ο χειμώνας αποτελεί την ιδανική εποχή για επίσκεψη, το φθινόπωρο προσφέρει μερικές επιπλέον ανέσεις και επιλογές που θα κάνουν το ταξίδι σας σίγουρα πιο ενδιαφέρον. Άλλωστε οι θερμοκρασίες του φθινοπώρου σας επιτρέπουν να περιπλανηθείτε πολύ πιο ευκολα στην περιοχή. Να ανακαλύψετε τοσο τον φυσικό της πλούτο, όσο και στα παραδοσιακά χωριά. Δεν είναι λίγοι λοιπόν αυτοί που επιλέγουν τα Ζαγοροχώρια αυτή κυρίως την εποχή για την μικρή ή μεγάλη φθινοπωρινή τους εξόρμηση. Όπως πάντα, το ekdromi.gr, έχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα Ζαγοροχώρια ώστε να κάνει τη διαμονή σας εκτός από αξέχαστη, και οικονομική!

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα Ζαγοροχώρια!

Ξενοδοχείο Ταξιάρχες

Το Ξενοδοχείο Ταξιάρχες

Το Ξενοδοχείο Ταξιάρχες

Στο χωριό Αρίστη Ζαγορίου βρίσκουμε το παραδοσιακό ξενοδοχείο Ταξιάρχες. Χτισμένο αμφιθεατρικά σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, προσφέρει μοναδική θέα. Ανοίγοντας το παράθυρο του δωματίου σας έχετε μπροστά σας το υπέροχο φαράγγι του Βίκου και τους πύργους της Αστράκας. Πρόκειται για ένα κατάλυμα που θα σας γοητεύσει με την πρώτη ματιά καθώς είναι χτισμένο από πέτρα και ξύλο. Έτσι, δένει αριστοτεχνικά με το περιβάλλον και το τοπίο, εντάσσοντας με αυτό τον τρόπο τους επισκέπτες του στην τοπική παράδοση και προσφέροντας τους φιλοξενία υψηλού επιπέδου. Το χωρίο Αρίστη, ένα από τα πιο όμορφα της περιοχής, φημίζεται τόσο για τα τοπία του όσο και για την ιδιαίτερη κουλτούρα που διαθέτει.

Το Σπίτι του Ορέστη

Το Σπίτι του Ορέστη

Το Σπίτι του Ορέστη

Σε ένα από τα αρχαιότερα χωριά του Ζαγορίου, τα Άνω Πεδινά, βρίσκουμε ένα παλιό αρχοντικό που μετατράπηκε σε έναν πανέμορφο ξενώνα. Το Σπίτι του Ορέστη διατηρεί το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής της περιοχής και πρωταγωνιστεί στις επιλογές των επισκεπτών. Εκεί, μαζί με τις εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια σειρά από υπέροχες δραστηριότητες όπως rafting, πεζοπορία, επίσκεψη στο μοναστήρι του χωριού, ακόμα και μαθήματα ιστορίας του Ζαγορίου. Μια σειρά από υπέροχες δραστηριότητες, τόσο αθλητικές όσο και πολιτιστικές είναι στη διάθεσή σας. Εσείς επιλέγετε ανάλογα με την όρεξη και τα ενδιαφέροντά σας!

Βρείτε όλες τις προσφορές του ekdromi.gr για τα Ζαγοροχώρια εδώ!

About Ekdromi.gr