ξενοδοχεία με ημιδιατροφή

Ξενοδοχεία με ημιδιατροφή από το ekdromi.gr

Κατά την αναζήτηση για το καλύτερο ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει τις φετινές διακοπές, τα διλήμματα είναι πολλά. Τοποθεσία, τιμή, ανέσεις, προσφερόμενες υπηρεσίες, περιβάλλον, φαγητό. Όλα τίθενται επί τάπητος και η μεγάλη απόφαση είναι έτοιμη να παρθεί. Κάποιοι προτιμούν ξενοδοχεία all inclusive. Κάποιοι άλλοι διαλέγουν αυτά που προσφέρουν πλήρη διατροφή, έτσι ώστε να μην χρεώνονται με extra κόστη για το καθημερινό τους φαγητό. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλουμε να έχουμε στη διάθεσή μας την κουζίνα του ξενοδοχείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (σταθερό πλάνο εξόδων, εύκολη πρόσβαση στην κουζίνα, ποικιλία επιλογών) αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε και τις γευστικές προτάσεις του κάθε προορισμού και έξω από το ξενοδοχείο;  Τότε επιλέγουμε ένα ξενοδοχείο με ημιδιατροφή! Και πάλι το ekdromi.gr έχει επιλέξει και μας προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή και μάλιστα στις καλύτερες τιμές!

Οι προτάσεις του ekdromi.gr για ξενοδοχεία με ημιδιατροφή, είναι περισσότερες από 150. Περιλαμβάνουν δε, παραπάνω από 40 προορισμούς για κάθε γούστο και τύπο διακοπών.

Προορισμοί σε ξενοδοχεία με ημιδιατροφή

Ξενοδοχεία μη ημιδιατροφή: Το 5άστερο Neptune Hotel στην Κω

Το 5άστερο Neptune Hotel στην Κω

Η Άνδρος, η Κως, η Τήνος και η Λευκάδα είναι μόνο μερικά από τα συνολικά 12 νησιά που μπορείτε να βρείτε μέσα από τις προσφορές για ξενοδοχεία με ημιδιατροφή. Αν σας ζαλίζει το πλοίο, έχετε να επιλέξετε μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων της Χαλκιδικής, του Βόλου και του Πηλίου, των Ιωαννίνων αλλά και της Μεσσηνίας. (δείτε όλες τις προσφορές με τις περιοχές τους εδώ). Και φυσικά προσφορές με ημιδιατροφή υπάρχουν και για την Κύπρο!

Για εσάς που σας αρέσει να εξερευνάτε περισσότερους από έναν προορισμούς στις διακοπές σας, υπάρχουν και 2 8ήμερες κρουαζιέρες εσωτερικού στις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε 9 διαφορετικά μέρη! Αν πάλι θέλετε να ζήσετε τις χαρές της κρουαζιέρας, αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα, μπορείτε και πάλι να επιλέξετε τη 2ήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού!

Ξενοδοχεία με ημιδιατροφή: Blue Sun Travel - 8ήμερη κρουαζιέρα

Blue Sun Travel – 8ήμερη κρουαζιέρα

Βρείτε όλες τις προσφορές σε Ξενοδοχεία με ημιδιατροφή εδώ!

Τα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή είναι μία έξυπνη λύση για τις διακοπές. Έξυπνη καθώς έχετε εξασφαλίσει ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας. Παράλληλα όμως σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε πιο ποιοτικές διακοπές και σε καλύτερες τιμές. Ειδικά αν έχετε οικογένεια και οι μετακινήσεις δεν είναι εύκολες. Πλέον, τα πιο ενημερωμένα ξενοδοχεία προσφέρουν άριστης ποιότητας ημιδιατροφή. Διαθέτουν πολλαπλές επιλογές και μεγάλη γκάμα φαγητών και ροφημάτων, που αξίζει την προσοχή σας. Έτσι σας δικαιώνουν στο τέλος για την επιλογή σας.

Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή – Αρχαία Ολυμπία – Βόλος – Τήνος

Σας προτείνουμε δημοφιλείς προορισμούς και εξαιρετικά ξενοδοχεία με ημιδιατροφή. Ξενοδοχεία που πραγματικά θα δημιουργήσουν τον δικό σας παράδεισο.

Σε έναν πανέμορφο τόπο, με υπέροχες φυσικές ομορφιές και πολιτιστικό ενδιαφέρον, στην Αρχαία Ολυμπία, βρίσκεται το Arty Grand HotelΈνα ξενοδοχείο που η λέξη διαμονή αποκτά πραγματικά μία άλλη διάσταση.

Στον όμορφο και κοσμικό Βόλο το Valis Resort αποπνέει αυτό που επιθυμεί βαθιά ο κάθε ταξιδιώτης που αναζητά μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, την κλασική πολυτέλεια. Κομψότητα και αρχιτεκτονική ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Στην όμορφη Τήνο που τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί εντόνως ο τουρισμός της το Aeolos Bay δημιουργεί προκλητικό φλερτ με τον αιγαιοπελαγίτικο άνεμο και το γενναιόδωρο κυκλαδίτικο ήλιο ενώ το δείπνο του είναι εξαιρετικό.

Ιωάννινα – Πλατύστομο – Ψαθόπυργος

Στα υπέροχα Ιωάννινα, μία πόλη που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών όλες τις εποχές του χρόνου. Το Grand Serai Congress & Spa ήρθε για να προσφέρει μια καινούργια προοπτική στη φιλοξενία. Οι επισκέπτες πραγματικά νιώθουν πως βρίσκονται σε έναν ξενοδοχειακό παράδεισο.

Στο Πλατύστομο, το πολυτελές Thermae Platystomou Resort & Spa 4 αστέρων, είναι ιδανική βάση για φυσιολατρικές εξορμήσεις και απόλυτα ιδανικό για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με την φύση και την ομορφιά.

Στην περιοχή του Ψαθόπυργου υπάρχει ένα ξενοδοχείο που έχει αναδείξει ακόμα περισσότερο την περιοχή και που αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό τόσο εκείνων που αναζητούν τόσο ήρεμες διακοπές όσο και εκείνων που αναζητούν ένα ορμητήριο για τις περιπέτειες τους στην Πελοπόννησο.

Καρπενήσι – Καμένα Βούρλα – Χαλκιδική – Κατερίνη

Με ένα ξενοδοχείο εδώ και πολλά χρόνια είναι συνυφασμένο το Καρπενήσι. Και αυτό είναι το Hotel Spa Montana, ο απόλυτος προορισμός των απανταχού ταξιδιωτών.

Κοντά στην Αθήνα, στα Καμένα Βούρλα το Galini Wellness Spa & Resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που αναζητούν την ευεξία και την ξεκούραση στις διακοπές τους. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών και περιποιήσεων προσώπου και σώματος

Στη λατρεμένη Χαλκιδική υπάρχει ένα θέρετρο στο οποίο η λέξη διακοπές και ξεκούραση αποκτά την πραγματική της διάσταση. Το Kassandra Mare Hotel & Spa Club είναι ένας ξενοδοχειακός προορισμός, που κερδίζει και τον απαιτητικό επισκέπτη.

Η Κατερίνη τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς έδαφος. Ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες την επιλέγουν για τις διακοπές τους. Το 4* Danai Hotel & Spa ολοκληρώθηκε το 2010, δίνοντας την ευκαιρία για μία διαμονή που αποτελεί εγγύηση για τις καλύτερες διακοπές σας.

About Ekdromi.gr