οδικά διήμερα του νοεμβρίου

Οδικά διήμερα του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος είναι εδώ και τα Σαββατοκύριακα που θα μας κάνουν να νιώσουμε πιο έντονα τον χειμώνα είναι μπροστά μας! Ο μήνας αυτός είναι που μας βάζει, παραδοσιακά, για τα καλά στο χειμερινό – χριστουγεννιάτικο κλίμα. Μπορεί οι ημέρες των γιορτών να αργούν, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει καθόλου από το να σχεδιάσουμε την πρώτη, αμιγώς χειμερινή εξόρμησή μας. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις για Οδικά διήμερα του Νοεμβρίου, μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr.

Οδικά διήμερα του Νοεμβρίου

Αράχωβα

Απολύτως φυσικά, από ένα αφιέρωμα σε μίνι χειμερινές αποδράσεις, δεν θα μπορούσε να λείπει η δημοφιλής Αράχωβα. Σκαρφαλωμένη στον Παρνασσό, υπόσχεται και φέτος έναν αξέχαστο χειμώνα στους επισκέπτες της. Ένας υπέροχος συνδυασμός γραφικότας, παράδοσης αλλά και έντονης νυχτερινής ζωής, θα σας βάλει σε χειμερινό mood με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Καλάβρυτα

Γνωστά για πολλούς και ξεχωριστούς λόγους! Τα Καλάβρυτα είναι ο κατεξοχήν προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, και ίσως αυτό τα αδικεί. Γεγονός είναι πως το πανέμορφο αυτό χωριό, δεν έχει μόνο το χιονοδρομικό του να επιδείξει. Η μεγάλη ιστορία του, αλλά και ο πασίγνωστος Οδοντωτός σιδηρόδρομός του, αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο!

Ναύπλιο

Αλλάζουμε κλίμα και κατεβαίνουμε από τα βουνά. Το ιστορικό Ναύπλιο έχει πολλές χαρές να προσφέρει. Τόσες, που μια διήμερη απόδραση σε αυτό, φαντάζει μικρή. Το Ναύπλιο αξίζει να το περπατήσεις. Να θαυμάσεις από κοντά μεγάλες ιστορικές στιγμές, σε κάθε στενό και γωνιά του. Θα πρέπει να μπεις στους ρυθμούς του, να χαλαρώσεις και να ζήσεις τον αέρα που αποπνέει, όλες τις εποχές του χρόνου!

Πήλιο

Τα χωριά του Πηλίου τον Νοέμβριο είναι καταπράσινα! Χαθείτε στη φυσική τους ομορφιά και νιώστε την αύρα τους. Τσαγκαράδα, Μακρινίτσα, Πορταριά και πολλά άλλα, λιγότερο γνωστά, χωριά, σας περιμένουν για να ζήσετε από κοντά την παραδοσιακή ομορφιά τους!

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr εδώ!

Ο Νοέμβριος είναι ήδη εδώ και ήδη οι υψηλότερες κορυφές της Βόρειας (κυρίως) Ελλάδας αρχίζουν να γίνονται λευκές. Αυτό είναι, δίχως αμφιβολία, η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο χειμώνας πλησιάζει. Και μπορεί πολλοί από εσάς να είστε λάτρεις του καλοκαιριού, αλλά και η χειμερινή περίοδος στην Ελλάδα έχει πανέμορφες και ιδιαίτερα ξεχωριστές ομορφιές να μας προσφέρει. Άλλωστε η χώρα μας είναι γνωστή και για τους ορεινούς της προορισμούς, όχι μόνο τους παραθαλάσσιους. Τον Νοέμβριο παραδοσιακά οι προσφορές σε ξενοδοχεία είναι συμφέρουσες. Ειδικά όμως όταν αναφερόμαστε στις προσφορές του ekdromi.gr γνωρίζουμε πως είναι οι μεγαλύτερες. Ξεκινάμε τις αποδράσεις τον Νοέμβριο και πάμε μαζί να δούμε τι μας προσφέρει το ekdromi.gr

Αποδράσεις τον Νοέμβριο

Τι θα λέγατε για μια επίσκεψη στην Καστοριά; Για μία βόλτα στη λίμνη Ορεστιάδα, για γευστικές αποπλανήσεις και έντονη νυχτερινή ζωή; Η αλήθεια είναι πως η πόλη αυτή αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονης ζωής. Αν εστιάσουμε στην παράδοση, και την εμπλουτίσουμε με πολυτέλεια, τότε μιλάμε για το Doltso Luxury Hotel. Ένα ανακαινισμένο αρχοντικό που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονη πολυτέλεια. Ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Καστοριάς που είναι ικανό να κάνει τη διαμονή σας στην πόλη αξέχαστη.

Αν είστε λάτρεις των ορεινών προορισμών, τότε σίγουρα έχετε στην καρδιά σας τα Ζαγοροχώρια. Και γνωρίζετε πως ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μπορείτε να τα απολαύσετε σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια. Σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της περιοχής, το Δίλοφο, θα βρείτε το Althaia Hotel, ένα πετρόκτιστο αρχοντικό που μπορεί να σας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς. Χτισμένο με ξύλο και πέτρα, με το τζάκι του αναμμένο,σας περιμένει για να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Αφήνουμε τα Ζαγοροχώρια και πηγαίνουμε στα όμορφα Γρεβενά. Εκεί, έξω από το χωριό Λάβδα, ανάμεσα στον Εθνική Δρυμό της Βάλια Κάλντα και στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας θα βρείτε το Pindos Palace Boutique Hotel. Μεταφερθείτε στο ορεινό, χειμερινό περιβάλλον και τις φυσικές του ομορφιές μέσα από την πολυτέλεια και την καλαίσθητη διακόσμηση ενός πραγματικά ξεχωριστού ξενοδοχείου.

Ο Νοέμβριος έχει πολλές ομορφιές να μας χαρίσει και πολλούς ακόμα προορισμούς να μας προσφέρει. Δείτε όλες τις προσφορές του ekdromi.gr για τον Νοέμβριο εδώ!

About Ekdromi.gr