Η Αράχωβα

Νοέμβριος με μεγάλες προσφορές Ξενοδοχείων

Ο χειμώνας φαίνεται να μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας. Ο ήλιος δίνει σιγά σιγά τη θέση του στη βροχή και ο αέρας έχει πάψει να είναι τόσο ζεστός. Τα κοντομάνικα δίνουν τη θέση τους στα πουλόβερ και τα μπουφάν και οι ορεινοί προορισμοί είναι στην καλύτερή τους περίοδο. Για όποιον θέλει λοιπόν να ζήσει τις ομορφιές του χειμώνα, χωρίς να περιμένει τα Χριστούγεννα (είναι μακριά ακόμα άλλωστε) ο Νοέμβριος με μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων είναι εδώ και σας περιμένει στο Ekdromi.gr

Νοέμβριος με μεγάλες προσφορές Ξενοδοχείων

Αράχωβα

Η πάντοτε φιλόξενη και δημοφιλής Αράχωβα, δεν είναι ένας προορισμός αποκλειστικά για τις γιορτές. Είναι το ίδιο όμορφη και το φθινόπωρο. Η θέα του Παρνασσού τον Νοέμβριο, μας βάζει από τώρα σε κλίμα εορτών και μας κάνει να ονειρευόμαστε τα Χριστούγεννα!

Ζαγοροχώρια

Τι πιο όμορφο από μία μίνι απόδραση στα γραφικά Ζαγοροχώρια; Οι ομορφιές της Ηπείρου και τα 46 πανέμορφα χωριά έχουν ήδη ετοιμάσει τις ζεστές γωνιές τους για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες και φέτος. Φυσική ομορφιά, παραδοσιακή γραφικότητα συνθέτουν το παζλ ενός από τους πιο όμορφους ορεινούς προορισμούς της χώρας.

Λουτρά Πόζαρ

Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται 13 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας και απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους.

Λίμνη Τριχωνίδα

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας. Για τον λόγο αυτόν είναι γνωστή ως «πέλαγος της Αιτωλοακαρνανίας». Το μεγάλο της μέγεθος παραπέμπει περισσότερο σε θάλασσα. Η λίμνη Τριχωνίδα, με το απέραντο γαλάζιο, βρίσκεται κοντά στο Αγρίνιο και περιβάλλεται από τα βουνά Παναιτώλιο και Αράκυνθο. Ο Νοέμβριος είναι ένας ιδανικός μήνας για μια φυσιολατρική επίσκεψη στη λίμνη και τα υπέροχα χρώματά της.

Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για τον Νοέμβριο εδώ!

About Ekdromi.gr