οδικές αποδράσεις ekdromi.gr

Οδικές αποδράσεις

Η καλοκαιρινές διακοπές είναι συνήθως συνδυασμένες στο μυαλό μας με νησιωτικούς προορισμούς. Mε πλοίο, με όμορφα λιμάνια και γαλανά νερά. Η προσμονή για την αναχώρηση από την πόλη συνδέεται κυρίως με το γαλάζιο της θάλασσας. Την επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και τον αλμυρό αέρα που μας χτυπάει στο κατάστρωμα, βλέποντας το κύμα και τη λευκή γραμμή από τα απόνερα που αφήνει πίσω του το πλοίο.

Η Ελλάδα όμως, εκτός από τα νησιά, έχει να επιδείξει πανέμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς και στην ηπειρωτική πλευρά της. Εκεί τα δεδομένα αλλάζουν και τη θέση του πλοίου παίρνει το αυτοκίνητο. Το απέραντο γαλάζιο το αντικαθιστούν επάξια τα πανέμορφα τοπία. Τα βουνά και οι ατέλειωτοι δρόμοι που μας προσφέρουν μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες της χώρας. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο έχει μια ξεχωριστή ομορφιά. Φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που το προτιμούν θέλοντας να θαυμάσουν όλες τις ομορφιές που θα βρουν στον δρόμο τους μέχρι τον τελικό τους προορισμό. Για όσους επιλέξουν λοιπόν έναν τέτοιο προορισμό, το ekdromi.gr έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή κατηγορία. Μια κατηγορία αποκλειστικά με προσφορές ξενοδοχείων για όσους αρέσκονται στις οδικές αποδράσεις.

Οδικές αποδράσεις, Περιοχές

Η μόνη δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει ο επισκέπτης του ekdromi.gr που θέλει να περιηγηθεί στις προσφορές ξενοδοχείων της κατηγορίας “οδικές αποδράσεις” είναι να διαλέξει προορισμό.  Χαλκιδική, Πήλιο, Πρέβεζα, Καλαμάτα, Πλαταμώνας, Καρπενήσι, Μεσσηνία, Γαλαξείδι, Πόρτο Χέλι, Μάνη, Ναύπλιο είναι μόνο μερικά από τα μέρη που μπορεί κανείς να βρει προσφορές. Το σύνολο των προσφορών ξενοδοχείων υπερβαίνει τις 200 και οι προορισμοί που μπορεί κανείς να επιλέξει είναι περισσότεροι από 60!

Είτε λοιπόν θέλετε να επισκεφθείτε την Πελοπόννησο, είτε τη Στερεά Ελλάδα, είτε ακόμα να περιπλανηθείτε στις καλοκαιρινές ομορφιές της Ηπείρου και τα παραθαλάσσια θέρετρα της Μακεδονίας, ή ακόμα και της Θράκης, να είστε σίγουροι ότι πάντα υπάρχει μια προσφορά του ekdromi.gr στον προορισμό που έχετε επιλέξει.

 

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για οδικές αποδράσεις εδώ!

About Ekdromi.gr