οι ομορφιές της καλοκαιρινής ηπείρου

Οι ομορφιές της καλοκαιρινής Ηπείρου

Πρόκειται για έναν προορισμό που συνήθως φέρνουμε στο μυαλό μας για τις χειμερινές του εξορμήσεις. Η Ήπειρος παρ’ όλα αυτά έχει να περηφανεύεται και για τους καλοκαιρινούς της προορισμούς οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα προβεβλημένα νησιά μας, από τη γραφικότητα του Αιγαίου αλλά και από την φυσική ομορφιά του Ιονίου. Πάμε λοιπόν μαζί να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της καλοκαιρινής Ηπείρου.

Οι ομορφιές της καλοκαιρινής Ηπείρου – Πρέβεζα

Ξεκινάμε από χαμηλά, από την υπέροχη πόλη της Πρέβεζας. Στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου, η πανέμορφη Πρέβεζα χαρακτηρίζεται από τη νησιωτική γραφικότητά της. Μέσα στην πόλη μπορεί κανείς να δει κτίρια με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, γραφικά σπίτια αλλά και κάστρα, ενώ τα πλακόστρωτα δρομάκια της δίνουν τη νότα γοητείας που συμπληρώνει το παζλ της. Κοντά στην παραλία της μπορεί ο επισκέπτης να βρει πολλά καφέ και εστιατόρια αλλά και μεζεδοπωλεία για να δοκιμάσει τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Πρέβεζα εδώ.

Ηγουμενίτσα

Οι πιο πολλοί την έχουμε συνδεδεμένη με το λιμάνι της. Από εκεί ξεκινάμε συνήθως το ταξίδι μας στο νησί της Κέρκυρας ή και στις απέναντι ακτές της Ιταλίας. Η Ηγουμενίτσα όμως έχει περισσότερα πράγματα να δείξει. Η φύση την έχει προικίσει με καταπράσινα τοπία γεμάτα από πεύκα. Η πόλη της δε, μπορεί να καυχιέται πως αποτελεί μια όμορφη και σύγχρονη πόλη με έναν υπέροχο παραλιακό δρόμο με πανέμορφα καφέ και εστιατόρια. Εδώ θα βρείτε τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την Ηγουμενίτσα.

Πάργα

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας σε νησί χωρίς να πάρετε πλοίο; Τότε σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για εσάς είναι η Πάργα. Οι όμορφες καταγάλανες παραλίες της, τα παραδοσιακά της σπίτια αλλά και τα λιθόστρωτα σοκάκια της είναι ικανά να σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεται σε κάποιο νησί. Απέναντι από την παραλία της, βρίσκει κανείς τα μικρά της νησάκια που κάνουν την εικόνα της ακόμα πιο εξωτική. Σίγουρα πρόκειται για μια επιλογή που μόνο δυσαρεστημένους δεν πρόκειται να σας αφήσει! Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων και στην Πάργα!

About Ekdromi.gr