8 μέρες οδικώς βενετία - βιέννη - λουμπλιάνα

8 Μέρες Οδικώς Βενετία – Βιέννη – Λουμπλιάνα

Λίγοι είναι οι προορισμοί που εξιτάρουν την φαντασία μας όπως η πόλη του Καζανόβα, η Βενετία. Η ιστορική αυτή πόλη με τις γόνδολες, τα γραφικά cafe και την πληθώρα ιστορικών μνημείων αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε ταξιδιώτη. Αυτό όμως δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα είναι όταν ένα ταξίδι συνδυάζει την Βενετία με την μαγευτική Βιέννη! Η παραμυθένια πόλη της πριγκίπισσας Σίσσυ με τα περίτεχνα παλάτια και τους κατάφυτους κήπους τους. Το Ekdromi.gr ετοίμασε για εσάς μια μαναδική προσφορά, συνδυάζοντας τους αυτούς προορισμούς. Ας τουε ανακαλύψουμε λοιπόν με ένα ταξίδι 8 ημέρες οδικώς Βενετία – Βιέννη.

8 Μέρες Οδικώς Βενετία – Βιέννη – Λουμπλιάνα από το Ekdromi.gr

Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα ταξιδεύουμε από Πάτρα προς Βενετία με πλοίο. Δεν θα καταλάβετε πότε θα φτάσουμε, αφού το πλοίο διαθέτει πληθώρα δραστηριοτήτων όπως casino, bar, εστιατόριο και καταστήματα.

Την τρίτη μέρα, φτάνουμε στην Βενετία όπου θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την περίφημη πλατεία του Σαν Μάρκο. Εκεί θα δούμε την εκκλησία με τους πέντε τρούλους όπου δίπλα της δεσπόζει ο πύργος του Ρολογιού. Θα επισκεφθούμε τις φυλακές, περνώντας μέσα από την γέφυρα των στεναγμών, καταλήγοντας στο εργαστήριο κατασκευής Murano. Στην συνέχεια θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε τον καφέ σας στο Florian, ένα από τα παλαιότερα καφενεία στην Ευρώπη. Το βράδυ ταξιδεύουμε για την Βιέννη όπου φτάνουμε στο ξενοδοχείο και διανυκτερεύουμε.

Την τέταρτη μέρα εξερευνούμε την παραμυθένια Βιέννη. Επισκεπτόμαστε τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Ανάκτορο Σενμπρούν και πολλά άλλα. Το απόγευμα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να δείτε και να δοκιμάσετε ό,τι εσείς θέλετε από την μαγεία αυτής της πόλης.   

Την πέμπτη μέρα θα δούμε τα Βιεννέζικα δάση και το περίπτερο του Μάγιερλινγκ καταλήγοντας στην λουτρόπολη Μπάντεν για αναζωογόνηση νου και σώματος. 

Την έκτη μέρα θα κινηθούμε οδικώς προς τη Λιουμπλιάνα. Εκεί θα περιηγηθούμε στην μεσαινωνική αυτή πόλη και τα ιστορικά της αξιοθέατα, όπως η πλατεία Πρέσερεν και η γέφυρα των Δράκων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση και την απαραίτητη ξεκούραση που απαιτείται για το ταξίδι της επιστροφής.

Την έβδομη μέρα φτάνουμε οδικώς Ανκόνα όπου και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Την όγδοη μέρα φτάνουμε Πάτρα και επιστρέφουμε οδικώς Αθήνα.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά για το ταξίδι 8 ημερών οδικώς Βενετία-Βιέννη εδώ!

About Ekdromi.gr