Οι προσφορές του Ιανουαρίου από το ekdromi.gr

Και να που οι γιορτές τελείωσαν και όλοι σιγά σιγά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα. Κάποιοι νιώθουν πιο κουρασμένοι ενώ κάποιοι άλλοι έχουν “γεμίσει μπαταρίες” και είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς. Ορισμένοι πέρασαν τις ημέρες των εορτών στην πόλη, με επισκέψεις σε φιλικά σπίτια. Υπήρξαν όμως και αυτοί που επέλεξαν να ταξιδέψουν. Εάν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, και οι φετινές γιορτές σας άφησαν ένα μικρό απωθημένο, μια μίνι εξόρμηση που δεν καταφέρατε να κάνετε, μην ανησυχείτε, ο Ιανουάριος είναι γεμάτος προσφορές και ευκαιρίες για εξορμήσεις. Οι προσφορές του Ιανουαρίου από το ekdromi.gr είναι εδώ για να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στον πρώτο μήνα του χρόνου.

Οι προσφορές του Ιανουαρίου από το ekdromi.gr

Το τέλος της εορταστικής περιόδου δημιουργεί ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Το μεγάλο κύμα των εκδρομέων των γιορτών έχει τελειώσει. Οι περισσότεροι προορισμοί όμως εξακολουθούν να είναι εξίσου όμορφοι, χωρίς όμως την πολυκοσμία των προηγούμενων ημερών. Το πρόβλημα της πληρότητας σε πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχει πλέον, και ο δρόμος είναι ανοιχτός για ένα υπέροχο και χαλαρωτικό ταξίδι.

Πώς θα σας φαιόνταν να περάσετε το πρώτο weekend της νέας χρονιάς στη μαγευτική Αράχωβα; Να περπατήσετε στα όμορφα στενά της, να παίξετε με το χιόνι στον Παρνασσό αλλά και να πραγματοποιήσετε μικρές, κοντινές εκδρομές στους Δελφούς; Αν μη τι άλλο φαντάζει υπέροχο.

Εξίσου υπέροχο όμως είναι και το περιβάλλον τον Ιανουάριο στο Καρπενήσι. Δοκιμάστε εξαιρετικές δραστηριότητες στη φύση και χαλαρώστε με τις ανέσεις που προσφέρει ένα από τα πολλά πανέμορφα ξενοδοχεία που διαθέτει η περιοχή!

Τα γνωστά, αλλά και τα ανεξερεύνητα Ζαγοροχώρια, τον Ιανουάριο είναι στα καλύτερά τους. Ανακαλύψτε τα μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr και αφεθείτε στη μαγεία τους. Νιώστε τον υπέροχο συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και παράδοσης και περάστε αξέχαστες στιγμές σε όμορφα καταλύματα από πέτρα και ξύλο.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, ούτε οι προορισμοί! Δείτε όλες τις προτάσεις ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο από το ekdromi.gr και ξεκινήστε το δικό σας, χειμερινό ταξίδι!

About Ekdromi.gr