εξορμήσεις σε χιονοδρομικά κέντρα

Εξορμήσεις στα χιονοδρομικά κέντρα – 2

Ο ορεινός πλούτος της χώρας μας δεν εξαντλείται, φυσικά, στα 3 μόνο χιονοδρομικά κέντρα. Τρία υπέροχα μέρη με τα οποία ασχοληθήκαμε στο προηγούμενο άρθρο μας. Οι επιλογές για τους φίλους των χειμερινών σπορ στην Ελλάδα είναι ανεξάντλητες. Το ekdromi.gr διαθέτει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις που διαθέτουν χιονοδρομικό κέντρο. Είτε επιθυμείτε να κινηθείτε προς τον βορρά, είτε προς την Πελοπόννησο, ακόμα και στην κεντρική Ελλάδα, αν η προτεραιότητά σας είναι το χιόνι, σίγουρα μπορείτε να βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές. Επιλογές τόσο σε σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χιονοδρομικά, όσο και σε υπέροχα ξενοδοχεία για τη διαμονή σας. Πάμε λοιπόν να δούμε,εκτός του Παρνασσού, των Καλαβρύτων και του Καϊμακτσαλάν, σε ποια άλλα μέρη μπορεί κανείς να διασκεδάσει σε υπέροχες χιονισμένες βουνοκορυφές!

Εξορμήσεις στα χιονοδρομικά κέντρα

Στη Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα κοντά στην υπέροχη πόλη της Νάουσας βρίσκουμε το χιονοδρμικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. Εκεί, οι εμπειρίες στο χιόνι μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με τις μοναδικές επιλογές που προσφέρει η πόλη. Εκτός λοιπόν από την επίσκεψη στο χιονοδρομικό, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τα εξαιρετικά κρασιά που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή. Υπέροχα κρασιά από την τοπική ποικιλία Ξινόμαυρο, συνδυασμένα με γευστικές σπεσιαλιτέ της περιοχής.

Με αφετηρία και βάση την πόλη των Τρικάλων, μπορείτε να επισκεθφείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε έτσι τις χαρές του χιονιού με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε σε μια μεγάλη κι σύγχρονη πόλη που σας προσφέρει πολλές και όμορφες επιλογές.

Ακόμα μια εξαιρετική επιλογή είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Μαίναλου στην Πελοπόννησο. Εκεί οι επιλογές είναι και πολλές κι πανέμορφες. Η επίσκεψή σας μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την γραφική και πανέμορφη Βυτίνα, αλλά και την εξίσου εντυπωσιακή Δημητσάνα. 2 χωριά σπάνιας φυσικής ομορφιάς και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

About Ekdromi.gr