προσφορές ξενοδοχείων στη νάξο

Προσφορές Ξενοδοχείων στη Νάξο

Ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, με υπέροχες παραλίες και κρυμμένες ομορφιές. Ένα νησί που σε μαγεύει από τη στιγμή που το πλοίο πλησιάζει το λιμάνι. Μεταξένιες αμμουδιές και πεντακάθαρα γαλανά νερά εγγυώνται την απόλυτη ηρεμία για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά και τις πινελιές δροσιάς που χρειάζεστε. Η Νάξος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όσοι την έχουν επισκεφθεί γνωρίζουν καλά και για αυτό επανέρχονται. Και φέτος το ekdromi.gr έχει επιλέξει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στη Νάξο. Για να ζήσετε τις ομορφότερες καλοκαιρινές στιγμές με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Προσφορές Ξενοδοχείων στη Νάξο

Το Naxos Island Escape στην Πλάκα

Το Naxos Island Escape στην Πλάκα

Είστε έτοιμοι να παριπλανηθείτε σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Νάξου; Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι που θα κάνουν τη διαμονή μας στη Νάξο αξέχαστη. Προτάσεις που απευθύνονται σε όλα τα είδη ταξιδιωτών και προσφέρονται στις καλύτερες τιμές!

Μία ξεχωριστή απόδραση μας προτείνει το, τεσσάρων αστέρων Naxos Island Escape. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την παραλία της Πλάκας, η διακριτική πολυτέλεια, η κομψότητα αλλά και η υψηλή αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Σε συνδυασμό με την αρμονική του συνύπαρξη με το κυκλαδίτικο παραδοσιακό τοπίο, το Naxos Island Escape αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις για την Νάξο.

Το Naxos Euphoria Suites

Το Naxos Euphoria Suites

Στον κόλπο του Αγίου Προκόπιου βρίσκουμε το Euphoria Hotel & Suites. Εδώ θα μαγευτείτε από την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και εύκολη πρόσβαση στην πόλη. Αποτελείται από πολυτελείς σουίτες και βίλες χτισμένες με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Όλες οι σύγχρονες ανέσεις αλλά και μια ατμόσφαιρα υψηλών απαιτήσεων κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά ξεχωριστή.

Το Iliada Villas

Το Iliada Villas

Παραμένουμε στον Άγιο Προκόπιο και σε μια απόσταση μόλις 7 λεπτών με τα πόδια από την παραλία υπάρχει το Iliada Villas. Χαλαρώστε στην πίσινα του ξενοδοχείου, αν δεν θέλετε να επισκεφθείτε την παραλία, στις ξαπλώστρες που διαθέτει το ξενοδοχείο και αφεθείτε στη μαγεία του τοπίου.

About Ekdromi.gr