αυγουστιάτικη τήνος

Αυγουστιάτικη Τήνος

Γνωστή και αγαπημένη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Από την ξακουστή, θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που έχει καθιερώσει το νησί ως τον πιο δημοφιλή προορισμό για θρησκευτικό τουρισμό, τις παραλίες με τα γαλάζια νερά, τα όμορφα χωριά της. Και δεν είναι μόνο αυτά. Η ατμόσφαιρα αυτού του νησιού, κατανυκτική και παράλληλα καλοκαιρινή, η συνύπαρξη των προσκυνητών με τους παραθεριστές, ακόμα και οι περιστερώνες που συναντά κανείς σχεδόν σε ολόκληρο το νησί, δημιουργούν έναν συνδυασμό που κάνει την επίσκεψη στην Τήνο μια μοναδική εμπειρία. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η Αυγουστιάτικη Τήνος είναι τόσο αγαπητή σε όσους την επισκέπτονται.

Αυγουστιάτικη Τήνος – Τι αξίζει να δείτε

Καταρχάς, για να νιώσετε όλη τη μαγεία του νησίου, θα πρέπει να το εξερευνήσετε. Μια βόλτα στα χωριά της Τήνου, θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Πύργος, Υστέρνια, Φαλατάδος, Τριπόταμος και Λουτρά, είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα χωριά που διαθέτει η Τήνος. Περπατήστε στους γραφικούς οικοσμούς τους και νιώστε την ομορφιά και τη γαλήνη που αποπνέουν. Ειδικά στον Πύργο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και μοναδικά μαρμάρινα γλυπτά από τους ντόπιους τεχνίτες.

Οι περιστερώνες αποτελούν ακόμα ένα ιδιαίτερο θέαμα στην Τήνο. Θα βρείτε τουλάχιστον 600 και θα θαυμάσετε την περίτεχνη διακόσμησή τους.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και το σήμα κατατεθέν της Τήνου. Τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας. Σημείο στο οποίο συρρέουν κάθε χρόνο χιλιάδες πιστών για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Προσφορές Ξενοδοχείων στην Τήνο

Για όσους αποφασίσετε να ταξιδέψετε στην Τήνο το φετινό καλοκαίρι, το ekdromi.gr ;εχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Τήνου. Προσφορές που ταιριάζουν με το γούστο αλλά και το budget κάθε ταξιδιώτη. Πλοηγηθείτε εύκολα μέσα από το μενού των προσφορών και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Προτάσεις πολλών αστέρων ή ακόμα και πιο οικονομικές, σε ξενοδοχεία που απευθύνονται σε οικογένειες, ή σε ζευγάρια. Ένα είναι σίγουρο, πως μέσα από τις προφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την Τήνο, οι διακοπές σας θα είναι αξέχαστες!

About Ekdromi.gr