προσφορές ξενοδοχείων στη φολέγανδρο

Προσφορές ξενοδοχείων στη Φολέγανδρο

Νησί των νοτιοδυτικών κυκλάδων με έντονη προσωπικότητα και με μια από τις ομορφότερες χώρες! Η Φολέγανδρος βρίσκεται ανάμεσα από τη Σίκινο και τη Μήλο και διαθέτει δύο μεγάλους οικισμούς. Ο ένας είναι η Χώρα, όπου είναι και η πρωτεύουσα του νησιού, και ο άλλος, πιο παραδοσιακός και βορειότερος, η Άνω Μεριά. Από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της Φολεγάνδρου, που την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στους επισκέπτες της, είναι πως έχει επιτύχει τουριστική ανάπτυξη, χωρίς όμως να έχει αλλοιώσει τον παραδοσιακό, τοπικό της χαρακτήρα. Φέτος το καλοκαίρι, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στη Φολέγανδρο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τις ομορφιές της, με τον πλέον οικονομικό τρόπο!

Προσφορές Ξενοδοχείων στη Φολέγανδρο

Aspalathras White Hotel Folegandros

Το Aspalathras Hotel βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου, προσφέροντας υπέροχη θέα. Σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια βρίσκεται το κέντρο του γραφικού χωριού Χώρα, η πρωτεύουσα του νησιού της Φολεγάνδρου. Τα καταγάλανα χρώματα του Αιγαίου, αλλά και η πανοραμική θέα των γύρω νησιών θα σας κρατούν συντροφιά και θα γεμίζουν τις στιγμές σας σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο.

Chora Resort Folegandros

Το Chora Resort and Spa βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας της Φολεγάνδρου, μόλις 3 χλμ. από το λιμάνι του Καραβοστάση. Η Χώρα θεωρείται ένα από τα πιο γραφικά χωριά των Κυκλάδων. Εκεί, τα μικρά λευκά σπίτια βρίσκονται στο βράχο του βουνού και προσφέρουν υπέροχη θέα στα καταγάλανα χρώματα του Αιγαίου. Αν μη τι άλλο, ένα υπέροχο τοπίο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Vrahos Boutique Hotel

Στον Καραβοστάση, χτισμένο πάνω στην πλαγιά ενός βράχου που ξεκινάει από την παραλία, το ξενοδοχείο Vrahos Boutique είναι το σήμα κατατεθέν του Καραβοστάση. Ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, συνδυάζοντας το εκθαμβωτικό λευκό των Κυκλάδων με το γαλάζιο του ουρανού και τη θάλασσα.

Folegandros Apartments

Τα Folegandros Apartments βρίσκονται 100 μέτρα σε απόσταση από το κέντρο, του απρόσμενα γοητευτικού χωριού της Χώρας, σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Πέντε διαμερίσματα, δέκα τρία στούντιος και μία σουίτα νεόνυμφων ( 36 έως 80τμ ), το καθένα με το δικό του μοναδικό στυλ.

About Ekdromi.gr