Γιάλοβα Ημαθόεσσα

Το ξενοδοχείο Ημαθόεσσα στη Γιάλοβα Μεσσηνίας

Η Γιάλοβα είναι ένα από τα όχι και τόσο γνωστά χωριά της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας. Αυτό δεν την κάνει όμως και λιγότερο όμορφη. Πρόκειται για έναν γραφικό οικισμό δίπλα στη θάλασσα. Χτισμένη στο μύχο του όρμου του Ναβαρίνου, έχει πολλούς και πιστούς φίλους που την προτιμούν για το όμορφο φυσικό της περιβάλλον, τις γαλάζιες παραλίες της αλλά και το εξαιρετικό ηλιοβασίλεμά της. Με λίγα λόγια η Γιάλοβα, είναι ένα μέρος που προσφέρει γαλήνη και ρομαντισμό.

Γιάλοβα – τι να δείτε

Γεωγραφικά, η Γιάλοβα βρίσκεται 50 χιλιόμετρα μακριά από την Καλαμάτα και 8 χιλιόμετρα βόρεια της Πύλου. Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία είναι η Λιμνοθάλασσά της. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Ευρώπης. Η Λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας ή αλλιώς Διβάρι χαρακτηρίζεται από την μεγάλη βιοποικιλότητά της, με εξαιρετική και ενδιαφέρουσα πανίδα και χλωρίδα. Σε μια συνολική έκταση 6.000 στρεμμάτων, φιλοξενούνται περίπου 270 είδη πουλιών αλλά και ένας μεγάλος αριθμός θηλαστικών, ερπετών, αμφίβιων και ψαριών. Μια βόλτα στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, θα σας υπενθυμίσει πως η πανέμορφη αυτή περιοχή, εκτός από γραφικότητα και ρομαντισμό, έχει και τεράστιο φυσιολατρικό ενδιαφέρον.

Το ξενοδοχείο Ημαθόεσσα στη Γιάλοβα

Το συγκρότημα Ημαθόεσσα στη Γιάλοβα

Το συγκρότημα Ημαθόεσσα στη Γιάλοβα

Πρόκειται για ένα όμορφο συγκρότημα που είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το συνδυασμό της άνεσης και της πολυτέλειας. Ο στόχος που έχει το ξενοδοχείο Ημαθόεσσα είναι να προσφέρει στους επισκέπτες μια άριστη διαμονή, με άψογες υπηρεσίες. Ξεκούραση στις άνετες κατοικίες, στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα, αλλά και φυσικό κάλλος κοντά στη θάλασσα, είναι μόνο μερικές από τις ομορφιές που είναι σε θέση να χαρίσει απλόχερα το Ημαθόεσσα στους επισκέπτες του.

Το συγκρότημα Ημαθόεσσα αποτελείται από 3 ανεξάρτητες κατοικίες αι 18 πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 6 family rooms και 12 studios που σας προσφέρουν τον πιο χαλαρωτικό ύπνο με στρώματα coco mat. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία αλλά και τηλεόραση plasma. Τα πολυτελή αυτά δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εώς 5 άτομα.

Μια από τις πιο όμορφες και χαλαρωτικές προτάσεις και για το Πάσχα, η Ημαθόεσσα στη Γιάλοβα Μεσσηνίας σας περιμένει!

About Ekdromi.gr