25η μαρτίου στην πιερία

25η Μαρτίου στην Πιερία

Δημοφιλής προορισμός για τους κατοίκους της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, και όχι μόνο. Η ομορφιά αλλά και οι επιλογές της Πιερίας είναι δύσκολο να αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Αυτός ο υπέροχος συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η μοναδική θέα του πελάγους αλλά και ο επιβλητικός Όλυμπος, συνθέτουν έναν προορισμό που συναρπάζει. Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός είναι που καθιστά την Πιερία ιδανική για εξορμήσεις, χειμώνα – καλοκαίρι. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να μην αποτελεί ευκαιρία για ταξίδι η 25η Μαρτίου στην Πιερία! Πάμε να ανακαλύψουμε τις επιλογές και τις ομορφιές της.

25η Μαρτίου στην Πιερία

Λεπτοκαρυά

Μια τεράστια παραλία μήκους 10 χιλιομέτρων, βόλτες στη φύση αλλά και υπέροχη θέα προς το βουνό του Ολύμπου, συνθέτουν το παζλ της Λεπτοκαρυάς! Και αν η 25η Μαρτίου δεν είναι ιδανική για βουτιές (για τους περισσότερους), σίγουρα η θέα της θάλασσας είναι ό,τι πρέπει για να σας δημιουργήσει από τώρα καλοκαιρινή διάθεση! Επισκεφθείτε και την παλιά Λεπτοκαρυά, η οποία είναι ιδανική για περιπάτους και γνωριμία με την υπέροχη φύση της Πιερίας.

Πλαταμώνας

Το όνομά του, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Πλαταμώνας σημαίνει «πλατύς γιαλός», και πώς αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί ένα μέρος που διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της χώρας. Μια παραλία-κόσμημα για την περιοχή, βραβευμένη μάλιστα και με γαλάζια σημαία. Την παραλία του Πλαταμώνα την οποία μπορεί να τη θαυμάσει κανείς σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια από το κάστρο. Το Κάστρο του Πλαταμώνα, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κάστρα στην Ελλάδα το οποίο από την περίοδο που χτίστηκε (10ο μ.Χ αιώνα) πέρασε μέσα από πολλές επιθέσεις και καταστροφές.

Όλυμπος

Ό,τι και να πει κανείς για το μεγαλύτερο βουνό της χώρας είναι λίγο. Ο Όλυμπος, αποτελεί σίγουρα έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς στην Ελλάδα για πολλούς λόγους. Είτε για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς, είτε για ταξιδιώτες που αρέσκονται στην ορειβασία, είτε ακόμα και για ανθρώπους που θέλουν απλά να θαυμάσουν από κοντά τις ομορφιές του βουνού αυτού.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για 25η Μαρτίου εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.