5 μέρες Οδικώς στη Σόφια

5 μέρες Οδικώς στη Σόφια

Η στυλάτη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, η Σόφια, αποτελεί πλέον μια ταχέως αναπτυσσόμενη και μοντέρνα πόλη. Χιλιάδες ταξιδιώτες καταφθάνουν καθημερινά για να δουν από κοντά την πλούσια ιστορία της, την ιδιαίτερη κουλτούρα της αλλά και να απολαύσουν τις επιλογές που παρέχει σε χειμερινά σπορ. Η μαγεία που δημιουργεί η Σόφια οδηγεί αρκετούς επισκέπτες να επιμηκύνουν τελικά την παραμονή τους, αλλάζοντας τα αρχικά εισιτήρια τους. Επειδή την εμπειρία αυτή δεν πρέπει να την χάσετε, το Εkdromi.gr, εξασφάλισε για εσάς την καλύτερη προσφορά με ένα ταξίδι 5 μέρες οδικώς στη Σόφια.

Ταξίδι 5 μέρες οδικώς στη Σόφια απο το Ekdromi.gr

Οργανώσαμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε μια πλήρη και μοναδική εμπειρία. 

Την πρώτη μέρα αναχωρούμε απο Αθήνα και, κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στη Σόφια όπου τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο. Εκεί παρέχεται δείπνο και μετέπειτα ξεκούραση.

Την δεύτερη μέρα, μετά το πρωινό, αναχωρούμε για το όρος Ρίλα όπου επισκεπτόμαστε το δημοφιλές ιστορικό μοναστήρι, ένα από το πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα στην Νότια Ευρώπη. Έπειτα επιστρέφουμε στη Σόφια, στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και ξεκούραση.

Την τρίτη μέρα επισκεπτόμαστε την ιστορική Φιλιππούπολη, μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου. Η ανεκτίμητη πολιτισμική κληρονομιά της θα σας αφήσει έκθαμβους. Είναι χτισμένη πάνω σε τρεις λόφους, στις όχθες του Έβρου ποταμού. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα εντυπωσιακά Ρωμαϊκά μνημεία και τον αρχιτεκτονικό ρυθμό της Βουλγαρικής Αναγέννησης. Θα δούμε επίσης την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, τα παλιά αρχοντικά και το Ρωμαϊκό Θέατρο. Στο τέλος της ημέρας επιστρέφουμε Σόφια για δείπνο και ξεκούραση. 

Η τέταρτη μέρα είναι αφιερωμένη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σόφιας. Θα επισκεφθούμε την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevsky, τον ναό του Αγίου Νικολάου, την όπερα και τέλος το Κοινοβούλιο. Το βράδυ, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση. 

Την πέμπτη μέρα αναχωρούμε για Αθήνα αλλά όχι πριν αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας! Θα κάνουμε στάση στη Λουτρόπολη Σαντάνσκι και θα κάνουμε βόλτα στις αγορές της. Επιστρέφουμε Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά για ταξίδι 5 μέρες οδικώς στην Σόφια εδώ!

About Ekdromi.gr